Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod fmilan v 20 říj 2010 20:37

@ brosl:
...Rada byla ta, že do branding.zip nakopíruji obsah GJA_v2.18N.zip. Tedy adresáře "gfx" a "ui_igo9"...

Broňo, rada byla ta, že do branding dáš denní a nikoliv noční část ;) . A adresář Skin pak samozřejmě není .
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod brosl v 20 říj 2010 21:01

Že bych to tedy popletl? Jsem to ale truhlík... Nicméně, nyní to zdá se funguje tou standardní cestou, tedy to asi chvíli nechám a budu pozorovat :-)

bo
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

Příspěvekod SvoDa v 20 říj 2010 21:04

brosl píše:Tak jsem aplikoval GJA skin 2.18 ... a chová se to všechno korektně. Ještě budu chvíli jezdit na NQ mapách a pak se rozhodnu, jestli využiji rady Dana, a posunu si ten tripcomputer zpátky.

Broňo, aniž bych ti to vnucoval, pakliže použiješ skin 2.18 v "Si" úpravách viewtopic.php?p=59129#p59129 , nebudeš muset jezdit s rozbaleným trojtlačítkem, a nejenže ušetříš" místo na mapě, ale budeš mít ty důležité údaje + další (akt. čas, zbýv.čas, zbýv.km, čas dojezdu a nadm.v.), viz screeny v odkazu u skinu, při dolním okraji displaye a můžeš nechat tlačítko tripcomp tam, kde je ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod brosl v 20 říj 2010 21:12

Dane díky, já to sleduji. Přetvořili jste Primo k nepoznání. Jen stále nechápu, proč si libujete v tolika barvičkách :-) Ani jsem se nesnažil napočítat, kolik jich tam máte... ;)
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

Příspěvekod SvoDa v 20 říj 2010 21:21

Preferujem variabilitu :lol: :lol: nicméně ty barvičky (a koneckonců všechny ostatní přidávané funkce a zobrazení) jsou volitelné a můžeš si tam tudíž dát (nastavit) ty, co preferuješ ty ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 20 říj 2010 21:31

Miroš píše:Mám tam NQ2010.Q2 - zkoušel jsem několikrát přepnout z TA na NQ z mapchangeru na hlavním menu a vždy se celá šochtle tvrdě resetovala. Když tuto volbu zruším a nechám mapchanger jen na mapě, tak to na NQ přepíná bez problémů. Nemůže být spíš někde chyba v cestě? Teď večer jsem si upravil DZ s 2.18, před tím jsem používal 2.15.

Několikrát(3xNQ + 3xTA) jsem udělal změnu map(NQ Q1 na TA) MapChangerem z hlavního menu(Nabídka Navigace) a šochle se mi nerestartovala ani jednou.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod amatér v 20 říj 2010 21:40

brosl píše:Dane díky, já to sleduji. Přetvořili jste Primo k nepoznání. Jen stále nechápu, proč si libujete v tolika barvičkách :-) Ani jsem se nesnažil napočítat, kolik jich tam máte... ;)

:lol: :lol: :lol:
Já to vím :lol: Tohle napsal Ivo K v březnu (tedy v době, kdy byl jen default skin).
Ivo K píše:Jj. Ten hlavní displej (mapa) je dost hrozná. :( Příjde mi to jako omalovánky pro děti do 6 let.
;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod Joska v 21 říj 2010 05:05

Mám s Mapchangerem taktéž potíže, stisknu Mapchanger v hlavním menu, skočí do výběru map, navolím mapu, tlačítko se žlutě podsvítí a nic se neděje. kliknu znovu na výběr mapy, přeblikne do mapy a pak už standartně restartuje a mapy se změní.
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska

Příspěvekod Miroš v 21 říj 2010 07:43

Ivo K píše:Několikrát(3xNQ + 3xTA) jsem udělal změnu map(NQ Q1 na TA) MapChangerem z hlavního menu(Nabídka Navigace) a šochle se mi nerestartovala ani jednou.

Já to zkoušel večer v nočním skinu z menu asi 5x a vždy KO. Teď v denním skinu to přepíná, uvidím večer, zda se to umoudřilo, nebo zda jsem něco blbě překopíroval do DZ.

EDIT: Zdá se, že se to umoudřilo. Asi se něco pralo po provedených úpravách, které jsem dělal včera večer a startoval jsem hned do nočního skinu - v mé pracovně pod střechou ihned chytám signál GPS.
Naposledy upravil Miroš dne 21 říj 2010 18:12, celkově upraveno 1
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod Ivo K v 21 říj 2010 08:23

amatér píše:
brosl píše:Dane díky, já to sleduji. Přetvořili jste Primo k nepoznání. Jen stále nechápu, proč si libujete v tolika barvičkách :-) Ani jsem se nesnažil napočítat, kolik jich tam máte... ;)

:lol: :lol: :lol:
Já to vím :lol: Tohle napsal Ivo K v březnu (tedy v době, kdy byl jen default skin).
Ivo K píše:Jj. Ten hlavní displej (mapa) je dost hrozná. :( Příjde mi to jako omalovánky pro děti do 6 let.
;)

Tak, tak. Už ty černobílá místa v omalovánkách postupně obarvujeme. ;)
A kdo chce může si barvy nechat původní(tedy černobílé). Vždyť my jen rozšiřujeme možnosti. :oops: Každý si může navolit pouze to, co chce a ostatní si v nastavení vypne. A to se týká jak nabídek funkcí, tak i barev. ;)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu