...Rada byla ta, že do branding.zip nakopíruji obsah GJA_v2.18N.zip. Tedy adresáře "gfx" a "ui_igo9"...
Broňo, rada byla ta, že do branding dáš denní a nikoliv noční část

Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
...Rada byla ta, že do branding.zip nakopíruji obsah GJA_v2.18N.zip. Tedy adresáře "gfx" a "ui_igo9"...
brosl píše:Tak jsem aplikoval GJA skin 2.18 ... a chová se to všechno korektně. Ještě budu chvíli jezdit na NQ mapách a pak se rozhodnu, jestli využiji rady Dana, a posunu si ten tripcomputer zpátky.
Miroš píše:Mám tam NQ2010.Q2 - zkoušel jsem několikrát přepnout z TA na NQ z mapchangeru na hlavním menu a vždy se celá šochtle tvrdě resetovala. Když tuto volbu zruším a nechám mapchanger jen na mapě, tak to na NQ přepíná bez problémů. Nemůže být spíš někde chyba v cestě? Teď večer jsem si upravil DZ s 2.18, před tím jsem používal 2.15.
brosl píše:Dane díky, já to sleduji. Přetvořili jste Primo k nepoznání. Jen stále nechápu, proč si libujete v tolika barvičkáchAni jsem se nesnažil napočítat, kolik jich tam máte...
Ivo K píše:Jj. Ten hlavní displej (mapa) je dost hrozná.Příjde mi to jako omalovánky pro děti do 6 let.
Ivo K píše:Několikrát(3xNQ + 3xTA) jsem udělal změnu map(NQ Q1 na TA) MapChangerem z hlavního menu(Nabídka Navigace) a šochle se mi nerestartovala ani jednou.
amatér píše:brosl píše:Dane díky, já to sleduji. Přetvořili jste Primo k nepoznání. Jen stále nechápu, proč si libujete v tolika barvičkáchAni jsem se nesnažil napočítat, kolik jich tam máte...
![]()
![]()
![]()
Já to vímTohle napsal Ivo K v březnu (tedy v době, kdy byl jen default skin).
Ivo K píše:Jj. Ten hlavní displej (mapa) je dost hrozná.Příjde mi to jako omalovánky pro děti do 6 let.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků