@amatér, jasper, terrySK,....:
Znovu opakuji, že
GJ ve svém souboru kolem typů radarů nic nemění
Jedinou změnou je to, že já, nikoliv Gurjon, používám ve skinu, tudíž pouze v "Si" úpravách, proužek (proužky) ikon z igo8, jelikož se mi víc líbí než ty z Primo
Jelikož má Primo radary na jiných pozicích a Jasper tudíž kóduje radary jinak než v iGO8, nepřizpůsoboval jsem zatím pořadí ikon ve "svém" proužku těm z Primo a to ze dvou důvodů - jednak to neumím a nenašel se nikdo, kdo by to udělal, a druhak proto, že se tu ještě stále diskutuje o tom, jaké typy radarů bude Jasper nakonec používat a které pořadí budou mít. Např. proužek list_spedcam.bmp (pro ruční vkládání radarů) je stále defaultní, jelikož ten nešel z iGO8 vzít.
To "druhak" platí dodnes a jelikož si fakt s úpravami proužků nerozumím (nemusím rozumět všemu

) nechci žádat několikrát měsíčně někoho, aby předělal proužek jen proto, že se zase změnilo řazení radarů. S Jasperem na to téma diskutujeme již týdny a protože se ještě neustálilo řazení radarů, setrvává, bohužel až dosud, skin Gurjon v "Si" úpravách ve stavu, v jakém je.
Proto jsem raději "zatím" šel snadnější cestou, kterou zvládnu sám, tzn. přepsal jsem si asi u tří typů radarů kódy v Jasperově speedcam.txt tak, aby odpovídaly řazení v tom "mém" proužku

a z tohoto důvodu je potřeba u těch tří "vyměnit" hlášení tts (buď v igo9.ini, popř. zápisem u těchto tří v sys.txt. Toť vše.
Až se jasper vyjádří, které typy radarů a kam bude řadit (naposledy to mělo to být včera večer

) požádám "někoho", a snad se toho konečně "někdo" chytí, aby předělal "můj" proužek ikon tak, aby Jasperově univerzální rozšířené dB radarů odpovídala.
To už tu ale píši asi popáté a nevím, kde jste přišli na to, že Gurjon má nějaké jiné odlišnosti. např. u základních radarů se v "Si" úpravě měnilo jen to, že na neobsazenou 3.ikonu dal Jasper rychlostí panel a já ho překódoval na 6. ikonu, která je v tom "mém" proužku ikonou rychlostního panelu a je to jedna z těch tří změn.
Jinými slovy, kdyby si někdo ze skinu Gurjon, v "Si" úpravách vyměnil proužky speedwarn.bmp a ico_speedcams.bmp (+.spr) za defaultní z data.zipu, popř. by je jen ze skinu smazal (bude si to brát ty z data.zip samo), může s klidem použít Jasper dB radarů a smazat vše kolem "jiných" hlášek" radarů ze sys.txt.
Jelikož jsem ale na mapě "zahejbal" s pozicí ikony vizuálního varování (proužek jejich ikon je větší), takže to bude s default ikonami vypadat divně a vzdálenost k radaru nebude přesně v ikoně.
Takže konec diskuzí o odlišnostech či nepoužitelnosti GJ skinu ve vztahu k radarům

.
Vymáčkněte se, které dB radarů se budou používat a ke kterým číslům ikon se budou přiřazovat a je po odlišnostech, protože v tom samém okamžiku začnu tuto jasper dB radarů používat, jakmile pro nás "Si" Gurjonisty někdo přetaví dle tohoto řazení proužek.