Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
expertdb píše:Mám v tom strašný chaos. Které radary se tedy hlásí ze Tvé databáze .txt ? Ty zafajfkované z toho růžového proužku?
Ale ve Tvé databázi je jen 8 typů radarů a zde je 9. Jak to ??
Já jsem chtěl vždycky ti proužky pro Primo 1.1. u Gurjona sjednotit s Jasper dB, ale jelikož jsem nevěděl, jestli Jasper bude nebo nebude stávající kategorie nějak dělit, nebo přidávat nové kategorie, tak jsem již několikrát psal, že do té doby, než se definitivně rozhodneš, je pro mne snazší přepsat kódy v tvém speedcam.txt pro Primo 1.1. než "dočasně" přizpůsobovat proužek a pak ho zase předělávat. Sám to totiž s těmi alfakanály, atp. neumím a musím o to vždycky někoho požádatJasper píše:Takže jediná cesta je osvěta Gurjonistů aby se své modly zřekli![]()
![]()
Nebo aby si to upravili tak aby mohli požívat to co ti bez Gurjona.
Ale to bude složité
![]()
radar
mobilní radar
úsekový radar
semafor
nebezpečné místo
školní zóna
rychlostní panel
přejezd
policie
vovi píše:Nechci bejt šťoura, ale proč se chcete zbavit té ikonky (a potažmo i kategorie??) pro semaforový radar? V Praze se třeba takové zařízení vyskytuje (výpadovka přes Barrandov) a jeho odlišení od "pouhé" kamery na červenou je z hlediska neplacení pokut docela důležité.
Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků