Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Mike_wdf píše:Dekuji, dekuji.![]()
Hlasitost je technicky plusminus stejna jako u ostatnich hlasu, subjektivne je Lisak tissi, protoze ma velkou dynamiku = v jedne hlasce mluvi chvilku hlasite, chvilku potichu, napr. ty konce slov atd. To je hrozne tezke zesilit. Kdyz se to udela nasilim, dopadne to jako u verze 1, kde to nekdo proste prerval. Snazil jsem se udelat kompresi dynamiky, ale jsou tam taky urcite meze, kdy se to uz zacne zkreslovat. Jedina cesta by bylo manualne a do toho jsem se pustil jen u nekterych slov, kde to bylo opravdu potreba. Jestli to nekomu stoji za dopiplani, muzu na ftp nasdilet predupravene wavy k zesileni.
Zadrhavani sipky jsem u verze 1 nepozoroval, je ale pravda, ze jsem pouzival tu svou, ne tu od Brucy.
U verze 2 jsem se prave z tohohle duvodu snazil maximalne dodrzet standard = soubory ogg jsou mono a 22kHz.
Kvalita je i tak jak se zda dostatecna.
"Takhle sme se nedomluvili, neee?" je jedna z nahle vybafujicich hlasek, ktere jsem tam pro vseobecne obveseleni zabudoval. Je jich tam dost, ale snazil jsem se to nepreplacat, takze se ozyvaji jen obcas. Nechte se prekvapit.
PS: Funguje nekomu tohle forum i v Internet Exploreru? Mne teda ne a v praci Firefox nemam.
Zpět na Navigační hlasy pro iGO
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků