Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod Lannius v 03 pro 2008 16:48

Výborná práce, navíc se už navigační šipka na začátku hlasového povelu nezastavuje (jak to dělal Liška by Bruca)
Mio 720
Unlock MioPocket 2.0(Release 38)
iGO8 v 8.3.2.64873, Riks 3.2 komplet na 8 GB SDHC
Lannius

Příspěvekod venda v 03 pro 2008 18:19

Ten hlas je opravdu perfektní.
HTC Wilfire S, , iGO v9.6.7 v SDHC8GB.
venda

Příspěvekod Mike_wdf v 03 pro 2008 18:52

Dekuji, dekuji. :D

Hlasitost je technicky plusminus stejna jako u ostatnich hlasu, subjektivne je Lisak tissi, protoze ma velkou dynamiku = v jedne hlasce mluvi chvilku hlasite, chvilku potichu, napr. ty konce slov atd. To je hrozne tezke zesilit. Kdyz se to udela nasilim, dopadne to jako u verze 1, kde to nekdo proste prerval. Snazil jsem se udelat kompresi dynamiky, ale jsou tam taky urcite meze, kdy se to uz zacne zkreslovat. Jedina cesta by bylo manualne a do toho jsem se pustil jen u nekterych slov, kde to bylo opravdu potreba. Jestli to nekomu stoji za dopiplani, muzu na ftp nasdilet predupravene wavy k zesileni.

Zadrhavani sipky jsem u verze 1 nepozoroval, je ale pravda, ze jsem pouzival tu svou, ne tu od Brucy.
U verze 2 jsem se prave z tohohle duvodu snazil maximalne dodrzet standard = soubory ogg jsou mono a 22kHz.
Kvalita je i tak jak se zda dostatecna.

"Takhle sme se nedomluvili, neee?" je jedna z nahle vybafujicich hlasek, ktere jsem tam pro vseobecne obveseleni zabudoval. Je jich tam dost, ale snazil jsem se to nepreplacat, takze se ozyvaji jen obcas. Nechte se prekvapit. :D

PS: Funguje nekomu tohle forum i v Internet Exploreru? Mne teda ne a v praci Firefox nemam.
Mike, The Lord of the Voices
Mio C710
Mike_wdf

Příspěvekod alky v 03 pro 2008 19:04

ja mam presne ten isty problem. V praci mam len explorer a nejde to.

jjjako mi si neveříme jo?
iGO NEXTGEN by Pongo, 9.18.27.687519, iUNI
alky

Příspěvekod SvoDa v 03 pro 2008 19:25

Miku, díky, je to super, už se těším na nějakou delší cestu, než jen do práce a z práce ;)
Jinak já používám Firefox doma i v práci, ale IE7 mám v PC taky, tak jsem ho zapnul a vše vidím normálně
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Mike_wdf v 03 pro 2008 19:56

No jo, IE7. Ja mam doma i v praci IE6 a tam to nejede. To sou ty mrkvosofti standardy.

Jjjjako my si neverime, jo? by se melo ozvat pri otazce, jestli prepocitat trasu nebo ne.
Jsem rad, ze to nekdo pouziva, ja mam prepocet automaticky, tak aspon vim, ze to funguje. :-)
Mike, The Lord of the Voices
Mio C710
Mike_wdf

Příspěvekod alky v 03 pro 2008 20:06

dnes som viezol ženu do tesca a ked som zastavil, tak Liška zahlásil:
tak, a teď vypadnite z auta :D
Neviem či mi ho ešte dovolí mat navoleneho
iGO NEXTGEN by Pongo, 9.18.27.687519, iUNI
alky

Příspěvekod humbuk v 03 pro 2008 21:49

Mike_wdf píše:Dekuji, dekuji. :D

Hlasitost je technicky plusminus stejna jako u ostatnich hlasu, subjektivne je Lisak tissi, protoze ma velkou dynamiku = v jedne hlasce mluvi chvilku hlasite, chvilku potichu, napr. ty konce slov atd. To je hrozne tezke zesilit. Kdyz se to udela nasilim, dopadne to jako u verze 1, kde to nekdo proste prerval. Snazil jsem se udelat kompresi dynamiky, ale jsou tam taky urcite meze, kdy se to uz zacne zkreslovat. Jedina cesta by bylo manualne a do toho jsem se pustil jen u nekterych slov, kde to bylo opravdu potreba. Jestli to nekomu stoji za dopiplani, muzu na ftp nasdilet predupravene wavy k zesileni.

Zadrhavani sipky jsem u verze 1 nepozoroval, je ale pravda, ze jsem pouzival tu svou, ne tu od Brucy.
U verze 2 jsem se prave z tohohle duvodu snazil maximalne dodrzet standard = soubory ogg jsou mono a 22kHz.
Kvalita je i tak jak se zda dostatecna.

"Takhle sme se nedomluvili, neee?" je jedna z nahle vybafujicich hlasek, ktere jsem tam pro vseobecne obveseleni zabudoval. Je jich tam dost, ale snazil jsem se to nepreplacat, takze se ozyvaji jen obcas. Nechte se prekvapit. :D

PS: Funguje nekomu tohle forum i v Internet Exploreru? Mne teda ne a v praci Firefox nemam.

Kvalita mi prijde dost slusna, jestli by byl zajem, muzu zkusit tu dynamiku srovnat, ruco bych to nedelal, ale urcite kompresorem, jen to asi nechce narvat kompresor na vechno stejny, ale na kazdou hlasku s tim hejbnout ... Ale neprijde mi ta dynamika nijak tragicka. Stejne mi prijde, ze je to hlas pro pobaveni, ne na navigaci, moc toho nenamluvi a kdyz uz neco rekne, tak nez se vyzvejkne sem za zatackou :), ale rozhodne prijemna zmena :)
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod vovi v 03 pro 2008 21:55

Dneska jsem vezl mrňafku, a ta se z toho Lišáka málem počůrala smíchy. SUPER!!

@IvoK: Všiml sis, že tam je víc šoupáků? Hlas má svůj, tlačítka svůj, a pak je tam jeden globální ;) Tak nech ten globální - podle toho jede MP3, a ten hlas si pro Lišáka vyhul!
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 03 pro 2008 21:58

@ vovi - To už jsem si všiml dávno! 8-)
Mám to nastavené přesně podle Tvého návodu! 8-)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na Navigační hlasy pro iGO