amatér píše:SuperMUF píše:v menu programu ( někde poblíž ABOUT ) bylo UPDATE ... hodilo mě to na nějakou stránku, přes WiFi jsem si na pohodičku stáhnul APK, dal ho nainstalovat a výsledek ?
Missing or incomplete folder IGO / License ...
To, že je tam psáno, že se jedná o aktualizaci sw. na poslední verzi iGO MyWay 8.4.2.139242, a o mapách ani ťuk, to tě asi moc nezajímalo. Ono chce také někdy číst.
Velice si vážím Tvých příspěvků zde ve foru, díky Tobě mám několik výborně vyladěných navi ( na WinCE ) ... ale pochop jak jsem se do problému dostal :
v roli člověka který si něco koupil - včetně legálního software - a prochází menu ( konkrétně - Více ... Nápověda ... O programu ... UPDATE ) je mu nabídnuto update přímo aplikací IGO PRIMO ( nic nikde neloupím , negooglím, prostě je mi to nabídnuto legální verzí programu ! ) ... toto akceptuje a nestačí se divit ... že to nefunguje - a že se jednalo o aktualizaci SW a ne mapových podkladů ? no z nějakého důvodu někdo udělal novou verzi a mě něpřísluší posuzovat proč - prostě tam je ... když nic jiného, je to fušeřina a v servisu Ti jistě potvrdí že se tam takovýchto navi sejde slušná řádka ...
a stejně už to není 100% v pořádku - potom co jsem udělal uninstall té nové verze - total reset - instalaci aplikací 3 strany - mi to při startu hlásí :
UNSUPPORTED VOICE - Unsupported voice. please see the log
hlas mám vybraný český, bez TTS, ten co je v defaultu ... vše mi funguje, jen tato hláška prudí - a log jsem nenašel ( možná jsem nehledal úplně všude ) ...