Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRESTIGIO Geovision 7777 - tablet, navigace, iGo PRIMO, TV

Re: PRESTIGIO Geovision 7777 - tablet, navigace, iGo PRIMO,

Příspěvekod SuperMUF v 31 led 2013 08:17

amatér píše:
SuperMUF píše:v menu programu ( někde poblíž ABOUT ) bylo UPDATE ... hodilo mě to na nějakou stránku, přes WiFi jsem si na pohodičku stáhnul APK, dal ho nainstalovat a výsledek ?

Missing or incomplete folder IGO / License ...

To, že je tam psáno, že se jedná o aktualizaci sw. na poslední verzi iGO MyWay 8.4.2.139242, a o mapách ani ťuk, to tě asi moc nezajímalo. Ono chce také někdy číst.

Velice si vážím Tvých příspěvků zde ve foru, díky Tobě mám několik výborně vyladěných navi ( na WinCE ) ... ale pochop jak jsem se do problému dostal :

v roli člověka který si něco koupil - včetně legálního software - a prochází menu ( konkrétně - Více ... Nápověda ... O programu ... UPDATE ) je mu nabídnuto update přímo aplikací IGO PRIMO ( nic nikde neloupím , negooglím, prostě je mi to nabídnuto legální verzí programu ! ) ... toto akceptuje a nestačí se divit ... že to nefunguje - a že se jednalo o aktualizaci SW a ne mapových podkladů ? no z nějakého důvodu někdo udělal novou verzi a mě něpřísluší posuzovat proč - prostě tam je ... když nic jiného, je to fušeřina a v servisu Ti jistě potvrdí že se tam takovýchto navi sejde slušná řádka ...

a stejně už to není 100% v pořádku - potom co jsem udělal uninstall té nové verze - total reset - instalaci aplikací 3 strany - mi to při startu hlásí :

UNSUPPORTED VOICE - Unsupported voice. please see the log

hlas mám vybraný český, bez TTS, ten co je v defaultu ... vše mi funguje, jen tato hláška prudí - a log jsem nenašel ( možná jsem nehledal úplně všude ) ...
SuperMUF

Příspěvekod Jasper v 31 led 2013 08:33

Ta hláška standardně značí že máš ve složce "voice" nepodporované hlasy csv.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SuperMUF v 31 led 2013 09:00

OKI, díky za radu, vyhodil jsem 2 ENG a 2 DEU hlasy které ( název souboru ) nekončily LUA ( protovšechny ostatní LUA končily :o ) a jede to ...
SuperMUF

Příspěvekod SuperMUF v 31 led 2013 13:43

Předpokládám, že někde už existují modifikace prostředí IGO pro Android ... jenom ( možná se mýlím ) jsem zatím nenarazil na nic pro tabletové verze ... hmmm ...
SuperMUF

Příspěvekod Jasper v 31 led 2013 14:06

Nevím co myslíš modifikací prostředí, ale pokud myslíš skiny tak těch už je spoustu. Že jde o tablet není podstatné rozhodující je rozlišení. A toto Prestigio má naprosto standardní 800x480.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SuperMUF v 31 led 2013 16:55

Jasný, myslím SKINY, ležím doma, sotva dejchám a jak by řekl kámoš když viděl že mi mozek jede na volnoběh - "na ten brufen tolik nechlastej :shock: "
SuperMUF

Příspěvekod Mirus v 02 úno 2013 22:17

Pánové .
Nevíte někdo (nejspíše amatér) , jak trošku zmenšit písmo v Primu ? Nemyslím písmo na mapě , ale např. v nastavení , na úvodní obrazovce atd . Používám skin Skin fmilan & amatér pro Primo 2 - Android - Verze 2.2a - 8.10.2012 .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod amatér v 02 úno 2013 22:51

To není jeden zápis. Co konkrétně?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Mirus v 03 úno 2013 07:34

To je právě to . Co konkrétně :? . Já bych si představoval ho zmenšit všude cca o 20 - 30 % . Aby to bylo všude tak nějak souměrné . Ne že na jedné obrazovce bude písmo velké a na další malé . To si vymýšlím , co :) ?
Nebudu to lámat přes koleno . Jestli , jak píšeš , se to týká více zápisů a je to složitější , tak na to zapomenem . Nebo mi zkus zhruba nastínit , kterých souborů a zápisů se to týká a já můžu experimentovat .
P.S. Na rozdíl od staré navigace , tyto písmena vídí i moje manželka ! Tak teď nevím , jestli bych s tím měl hýbat :lol: :lol: :lol: .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod amatér v 03 úno 2013 09:58

Ono je to tak, spousta lidí má pocit (když to tady tak čtu), že vše se dá vyřešit nějakým zápisem do sys.txt. Skutečnost je ale jiná, jednotlivé zápisy jsou vzájemně provázané i do několika souborů. Dá se poradit pro konkrétní příklad, ale obecně je to složité.
Právě proto děláme veřejné srazy, kde každý kdo má zájem se může o problému poradit. Názorná ukázka je totiž lepší na pochopení problému, než nějaké sáhodlouhé elaboráty, vypsané do nějakého postu.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na PRESTIGIO - specifické postupy