Není za co se omlouvat, každé zajímavé vlákno, které "žije" takhle (znepřehledněním) dřív nebo později dopadne a prostě jen nastal čas vytáhnout do jiného vlákna (vláken) to, co se zde vyvrbilo.
Cením si každého smysluplného nebo podnětného příspěvku, který se zde objeví, takže není se opravdu za co omlouvat.
Já jsem se ohledně "fixace" nastaveného průjbodu (PB) v wiman menu snažil taky a na podstatě verze wiman 1.3. zafungovala jednoduchá podmínka. Nepodařilo se mi to ale korektně implementovat do "dvojkové verze". Jak psal amatér, pokoušel se o to u dvojkových verzí taky, ale narazil na stejný problém j =>
amatér píše: hlášení se stále týkalo vždy prvního PB (pokud jich bylo víc). Proto jsem volil cestu menšího odporu pomocí ikonky na ploše (praporek).
Takto jsem si na to zvykl i já, přeci jen ne u každé trasy chci hlásit PB, mnohdy jde o PB sloužící pouze ke korekci trasy a nikoliv k zastávkám na nich a proto mi ta přepínací ikonka na trase zcela vyhovuje, ale samozřejmě nemám nic proti tomu, aby to někdo vyřešil i pro aktuální wiman verze a třeba to budu rád používat a zase si zvyknu i na to
Rád bych ale do budoucna vycházel z originál "dvojkové" wiman verze a amatérových doplňků a hlasu. Problém mám tudíž s tím, že netuším, kterou verzi jsi upravoval. Dle
smrcek píše:... Hlásí všechny původní informace (Kompletní bez pozice_Kompletní s pozicí_Vzdálenost a čas dojezdu_Čas dojezdu_Vzdálenost_Zbývající čas_Vzdálenost a zbývající čas_Aktuální čas_Kde se nacházím_aktuální ulice), ...
to totiž vypadá, že se jedná o úpravy úprav verze velsaka, která koncepčně vychází víceméně stále z verze wiman 1.3. a jen doplňována o "novinky" dalších "dvojkových" verzí. Ke koncepci 1.3. se již nechci vracet, jelikož je pak složitější úprava o novinky dalších wimanových verzí nebo amatérových úprav.
Jak už jsem psal, ve verzi 1.3. se mi podařilo to hlášení k PB "zafixovat" snadno, proto to možná funguje i nadále velsakovi i tobě, ale proč rozvíjet verzi s již wimanem opuštěnou koncepcí a nepokusit se tu "fixaci" úspěšně implementovat to do aktuální verze ?