Ahojky. Předem toho co mám na srdci,smekám před tvůrci tohoto skinu. Měl jsem klasiku Primo1.2,ale fůru věcí jsem postrádal. Při prvním pohledu na novinku skin fmilan & amatér jsem se zděsil z tolika informací. Nakonec po nekonečných večerech a skřípění zubů se mi to povedlo rozchodit!

Delší dobu marodím a proto zabíjím čas.Pročetl jsem na tomto foru snad všechny rubriky a konečně do toho začínám "trochu" vidět. Teda z mého pohledu! Jezdím s navigačkou i nakupovat! Moja drahá nevěří. Nakonec jsem zjistil, že to není tak nepřehledné,jak se zdálo.Je tam snad všechno podstatné. Takže můj poznatek je vlastně jen taková kosmetika. Nešlo by někam vpašovat regulaci aktuálního podsvícení? Myslím někam do infoboxu,nebo vyskakovacího menu. Většina je tam zdvojena v rychlém menu. Anebo v něm. Třeba pod regulací hlasitosti. Jedná se mi o toto. Je zamračeno a je to v poho. Vyleze puchýř a je prd vidět. A za jízdy se hrabat v nastavení je pro mě jako psát SMSky. Možná si to představuju moc jednoduše, pak na to zapomeňte. Nemůžu napsat, že jsem amatér, to by mi tady neprošlo

. Takže jsem laik. Ještě jednou: skvělá práce.