Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin fmilan & amatér pro Primo 2

Příspěvekod fmilan v 12 lis 2012 19:42

Tak se mi to konečně podařilo odzkoušet. Na Navonu to vážně nefunguje :o
Pokud na to příjdu, dám vědět.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod slavicem v 12 lis 2012 20:06

Díky jednomu z autorů skinu za ochotu. Já teď budu cca 10 dní na cestách a chystám se zastavit přímo v Poličce, protože fungování TMC v N760 Plus je nějaké podivné (jakoby mělo někde nastaveno "nalaď si TMC stanici, té se drž a jiné už nehledej"). I v továrním nastavení má problém s průběžným laděním stanic, takže není vyloučeno, že půjde na reklamaci. Až se vrátím z cest, dám vědět, jak jsem dopadl (v sekci Navon-specifické postupy/Navon N760 Plus).
Navon N760 Plus - iGO Primo verze 9.6.5.257901
slavicem

Příspěvekod jablonex v 13 lis 2012 00:13

Panove.
U Navonu N760 s origo Primo TMC jde bez problemu.S Primo (NEoriginal jdou skiny, ale nejde TMC. Prostě se skynem jakim koly TMC na Navonach 760 nefunfuje.Mně už jen jedno napada, že TMC u Navonu N760 se vaze k original exe a licenzi.
NAVON 760
jablonex

Příspěvekod Luke v 13 lis 2012 07:56

jablonex>
Ted jsem asi mimo, ale co má společného jakýkoli skin s licencí a s origo EXE souborem?
Kdyby skin přepisoval zároveň spouštěcí soubor nebo licence, tak bych to ještě pochopil, ale takhle žádným způsobem nemění strukturu či velikost ani jednoho z toho, jen přidává další scripty do programu.
Nejsem žádný programátor a tím spíše kód scriptů iGo je pro mě naprosto neznámý, tak je velmi možné, že o tom přemýšlím zcela špatně.
Luke

Příspěvekod Jasper v 13 lis 2012 09:13

Matně si vzpomínám že na Nvonech byl opravdu problém s TMC pokud na něm nebyla instalovná legální verze navigačního softu. Řešením byla "upravená" knihovna (nějaký ten tmc gps dll) se kterou bylo tmc zase funkční. :roll: Nicméně to nemělo nic společného se skinem.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod amatér v 13 lis 2012 09:37

Kdo máte potíže s TMC u Navon. Zkuste odstranit soubor nnghal.dll. Zda to pomůže nevím, ale mohlo by.

Jen stále nechápu, proč všichni řešíte problémy svého zařízení ve vlákně o skinu?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 13 lis 2012 11:19

V další diskusi o prblému s TMC u Navon N 760 pokračujte >>> zde <<<
Jak zde již někdo zmiňoval problém je obecný, týká se všech skinů.
Prosím respektujte, toto doporučení!
amatér
Moderátor

Příspěvekod mirek22 v 15 lis 2012 22:45

Mně v tomhle skinu mně Zuzana neoznamuje hlasem upozornění na radary jak to mám nastavit zkoušel jsem vše ale nepomohlo nic .
Radary vidím na displeji za jízdy jen mně to neupozorní .
Navon N 750 / Primo 9.6.5.245577 (6.07.2012) ,Micro SD Kingston 32GB
Samsung Galaxi Sau ROM JW8 2.3.6 SGS
Semaphore 2.7.4
mirek22

Příspěvekod amatér v 15 lis 2012 23:10

Podívej se do nastavení radarů, co máš nastaveno. A také si zkontroluj sys.txt, zda tam nejsou k radarům nějaké zápisy, ty jsou zbytečné.
amatér
Moderátor

Příspěvekod heroman63 v 21 lis 2012 17:20

Ahojky. Předem toho co mám na srdci,smekám před tvůrci tohoto skinu. Měl jsem klasiku Primo1.2,ale fůru věcí jsem postrádal. Při prvním pohledu na novinku skin fmilan & amatér jsem se zděsil z tolika informací. Nakonec po nekonečných večerech a skřípění zubů se mi to povedlo rozchodit! :idea: Delší dobu marodím a proto zabíjím čas.Pročetl jsem na tomto foru snad všechny rubriky a konečně do toho začínám "trochu" vidět. Teda z mého pohledu! Jezdím s navigačkou i nakupovat! Moja drahá nevěří. Nakonec jsem zjistil, že to není tak nepřehledné,jak se zdálo.Je tam snad všechno podstatné. Takže můj poznatek je vlastně jen taková kosmetika. Nešlo by někam vpašovat regulaci aktuálního podsvícení? Myslím někam do infoboxu,nebo vyskakovacího menu. Většina je tam zdvojena v rychlém menu. Anebo v něm. Třeba pod regulací hlasitosti. Jedná se mi o toto. Je zamračeno a je to v poho. Vyleze puchýř a je prd vidět. A za jízdy se hrabat v nastavení je pro mě jako psát SMSky. Možná si to představuju moc jednoduše, pak na to zapomeňte. Nemůžu napsat, že jsem amatér, to by mi tady neprošlo :mrgreen: . Takže jsem laik. Ještě jednou: skvělá práce.
heroman63

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu