Dneska jsem znovu zkoušel naplánovanou trasu z Proseka přes Karlín do Libně. Nastavení jsem měl: Číst informaci = současná ulice, Opakovat po: = 1 min, Nehlásit, jeli manévr blíž než: = Neaktivní (to si interpretuji tak, že je to 0m, tzn. manévry neřešit). Za celou cestu se mi ulice ozvala jenom na konci ul. Primátorská, ve které jsem poskakoval určitě více než 5 minut. Tzn. utilita nečetla název žádné ulice jakmile jsem do ní vjel, a ani hlášení aktuální dlouhé ulice v intervalu po 1 minutě. Praha je velmi ukecaná oblast, takže určitě řada hlášek s vyšší prioritou přebila Wimana, ale hodně ulicích bylo tichých a tam podle mého názoru měla číst normálně.
Jasně, praktické využití hlášení každé ulice je asi v praxi nepoužitelné, resp. je asi jenom pro otrlé. Ale když to hračka umí, tak proč né? Zvlášť když je to to úplné maximum, co se dá hlásit. A to mají hračičkové rádi

Mirku, pokud není přidání funkčního hlášení právě projížděné ulice příliš složité a nezabere ti moc času (samostatné volby pro hlášení aktuální obec - ano/ne, aktuální katastr - ano/ne, aktuální ulice ano/ne), prosím přidej ho. Těším se na to jak malej kluk.
--- EDIT ---
Tak abych tomu nekřivdil, teď jsem si teď dal několik dlouhých ulic po Praze. Českobrodská, Sokolovská, atd. Tam se opravdu s minutovým intervalem ulice hlásila.
Pak ale postrádám logiku, k čemu to může být dobré. Takto občas nějakou ulici zahlásí, mezi tím jich spoustu projedu potichu, buď proto, že je kolize s jinou hláškou a nebo v ní jedu kratší dobu než mám nastaveno. ... Spíš bych chápal hlásit ulici vždycky, když se změní (a nebo mít obě možnosti