@ Jasper
Jak jsem psal na začátku, když jsem uveřejnil svůj syntax pro hlas do Androida,
šil jsem ho horkou jehlou, a neměl jsem to pořádně odzkoušené.
K věci, spousta problémů s výslovností je pomalu odstraňována, prostě bez testování v reálu to ani není možné rychleji, vzpomeň si jak dlouho jsme spolu testovali syntax pro Zuzanu, než ho bylo možné poprvé vyvěsit.

, a upravuje se vlastně dodnes (přitom 22.8.2012, to budou dva roky se se poprvé podívala do světa)
Jsou ale věci, které ti závidím, já pomocí nástrojů ve SVOX nejsem schopný regulovat rychlost řeči u Ivety v navigaci PRIMO, pokud spustím Ivetu v jiném sw., např. čtečce knih, regulace rychlosti provedená ve SVOX se projeví.

@ nalim66
Už mě to tvoje spamování o chybějícím ukazateli rychlosti začíná dobírat, co tím vlastně myslíš? Značku pro omezení rychlosti, nebo ukazatel aktuální rychlosti?
Pokud první, ne všude, a ne ve všech mapách je omezení rychlosti zahrnuto
Pokud to druhé, tady, ale i na jiných fórech je dost návodů na to jak si zobrazení aktuální rychlosti doplnit třeba do políčka MENU.
Se signálem GPS v tunelu, mohu ujistit tebe, i tvého testera v Chorvatsku, že je to úplně normální. V tunelu prostě příjem GPS není.
================================================================================================================
Reakce pro nalim66 je už na jeho následný dotaz, fakt už mě s tím štve,
zde zmíní:
viewtopic.php?f=74&t=2673&start=170#p86418aby zde napsal toto:
viewtopic.php?f=74&t=2673&p=86436#p86436na zdejším fóru to zmínil už asi po čtvrté, na jiném fóru ve dvou postech po sobě následujících a ještě přiloží video na půl hodiny, ze kterého je zřejmé pouze to, že používá verzi 9.6.2.209xxx, tady to cpe i do vlákna pro Android, ale ještě nikde neřekl o co mu jde.