JJ, jednoduchost obsluhy je u C už dle fotek a představě samotného systému opravdu bezkonkureční a uživatelé to také potvrzují.
Rozhodně nikomu Céčko nerozmlouvám,, ani jej nekritizuji, jen porovnávám případné klady a zápory a dobře to popsal právě Adam.
Ze začátku jsem zkoušel takovou tu imitaci normální cigarety (co měl na svatbě Mirek), pak jsem byl 2 měsíce na eGO-T, což je tentýž princip jako eGO-C, jen se Téčko oproti Céčku hůř rozebírá kvůli onomu čištění, takže jsem s tím skončil a jeden nepoužitý kus mi ještě leží v šuplíku.
Pak jsem zkoušel i Smokymizer CE3, ten hituje jak prase, údržba dobrá, ale složitě se plní a nemá moc dlouhou životnost a nad špunt se dostává liquid, tak mi v šuplíku leží nepoužité kusy 4.
Pak se objevilo W a na tom jsem zůstal. Člověk toho musí vyzkoušet víc, než mu něco sedne a každému sedí něco jiného, což je bez diskuse.
Obsluha a údržba jsou dvě různé věci. Až to po týdnu dvou bude slabě hitovat a kouřit, nebo ucítíš spáleninu, budeš to muset rozebrat, vyčistit, vypálit spirálku (zbavit ji usazenin a napálenin), proprat knot, který se navíc postupně zkracuje (upaluje) a časem jej tudíž, pokud ještě pojede spirálka, zcela vyměnit, atd. Vím o čem mluvím v tomto se Céčko od Téčka, které jsem používal, neliší.
Samozřejmě, že lze také po té, co už atomizér nebude dobře fungovat, nezabývat se rozebíráním a údržbou a popsaným čištěním vůbec a rovnou jej vyměnit za nový. Ikdyž do leze do peněz, mnozí to tak z pohodlnosti dělají.
Pro mne osobně je po počátečních peripetiích s několika systémy ideální eGO-W, objem má mimochodem 2ml a to mi vystačí na přesně 24 hodin, ale i u W jsou nástrahy, o kterých psal Adam ( α a Ω je správně nasazené silikonové víčko), ale dá se to snadno natrénovat.
Takže jen houšť a přeji ti, abys byl s Céčkem spokojený i nadále
Jinak uživatelům eGO-W velmi doporučuji zahodit původní plochý náústek (na fotce nalevo) a na místo něj do plechu vložit DripTip (na fotce napravo), který do plechu perfektně pasuje.
2380654fa74566c09a38f92e6f977c6c.jpg
Dal jsem na radu z ECF a pořídil DripTip a od té doby nevím, co to je kondenzát v náústku a mokré víčko či srknutí si liquidu. Z hygienických důvodů jej průběžně čistím jen na povrchu (zevnitř stačí tak jednou týdně v rámci "velkého úklidu kartu".
Více variant řešení náústku třeba zde
- Kód: Vybrat vše
http://www.e-cigaretafans.eu/forum/viewtopic.php?p=105655#p105655
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.