Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Tondo, kdybys byl na srazu, nebo mášli nějakého e-kuřáka v okolí, a zkusil bys, myslím, že bys nezůstal jen u zkoušení a konvertoval bys.wine píše:Kurňa, že bych to taky zkusil ?
SvoDa píše:to je ale blbostVždyť ten jeden neobtěžuje okolí a ten druhej jo, ne ?
amatér píše:Není, obtěžují oba. Slyšel jsi někdy o psychologickém účinku.
Podle našeho stanoviska nelze používání elektronické cigarety na místech, kde je kouření zakázáno (viz § 8 zák. č. 379/2005 Sb., o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících zákonů) kvalifikovat a postihovat jako přestupek na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomániemi podle § 30 odst. 1. písm. m) zák. č. 200/1990 Sb., o přestupcích.
S pozdravem
kpt. Jaroslav Ibehej
tiskový mluvčí policejního prezidia ČR
addam píše: jsem ekouřil ve vlaku ČD (paní průvodčí byla z e-cigarety nadšená a musel jsem jí udělat přednášku), bez problému jsem ekouřil na zastávkách MHD, bez problémů jsem ekouřil na letištích v Praze i v Paříži (kolem mě chodili policisté a vůbec jim to nevadilo, bafal jsem i v průběhu osobní kontroly), v Paříži jsem běžně kouřil v metru, v nekuřáckých kavárnách, v muzeích, dokonce i v Louveru a v Disneylandu ....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků