Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skiny Riks a PlusPlus pro iGO8 v 8.0.0.xxxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Preferuji a nejčastěji používám skin (svou volbu můžete průběžně změnit):

Riks_tS ________ s plným panelem s aplikacemi
5
8%
Riks_tS ________ s poloprůhledným (průhledným) panelem
2
3%
Riks_ALL_tS ____ s nastavitelnou průhledností panelu
2
3%
PlusPlus_tS _____ s plným panelem
2
3%
PlusPlus_tS _____ s poloprůhledným (průhledným) panelem
0
Žádná hlasování
PlusPlus_ALL_tS+ s nastavitelnou průhledností panelu
20
31%
Micsan_Trans
3
5%
Di/\/\Ka
20
31%
TTSkin
2
3%
jiný
8
13%

Celkem hlasů : 64

Re: úpravy skinů iGO8

Příspěvekod SvoDa v 11 črc 2008 11:49

To je pravda, taky jsem si toho všiml, to logo t&S (tomasII&SvoDa) tam dával Tomáš, já mu o tom řeknu, nebo si to tu přečte.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 12 črc 2008 21:28

Jen malá otázka : Nebylo by možné využít toto vylepšení zobrazování POI, pro skin v našem rozlišení?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 12 črc 2008 21:35

A co myslíš konkrétně?
V našem Riksu tS to všechno je (hledat POI na trase). Vzdálenost, kterou musíš najet navíc k tomu POI (např.+1,3 km) tam máme. Nemáme tam, jen střelku směřující k tomu onomu POI.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 12 črc 2008 21:48

No, o tu střelku mi šlo, upřesňuje právě tu vzdálenost, zda je POI bod ve směru jízdy, nebo zda se jedná o místo, které jsi minul.
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 16 črc 2008 13:02

@SvoDa + tomasii
Možná by stálo za zmínku, co označují čísla v závorkách u Vašich úprav skinů na tomasiiho stránkách.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 16 črc 2008 14:15

@amatér:
Tomáš dělal na všech různých variantách i pro jiná rozlišení skinu Riks i PlusPlus a já sám nevím, co ta čísla znamenají, ale už jsem se ho ptal, tak to snad tu, a nebo alespoň na svém webu popíše.

EDIT: špatně jsem četl, má to na svém webu popsané a odpověď také viz. níže
Naposledy upravil SvoDa dne 17 črc 2008 07:40, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 16 črc 2008 15:56

Dane,dneska sem z Olmika testnul váš Skin "Upravený skin PlusPlus s poloprůhledným panelem a s přídavnými funkcemi" nevím přesně který číslo z tomášových stránek,ale jedna věc mě tam zarazila a moc oku nelahodila.Ta značka rychlosti vlevo dole.Zákaz vjezdu a v něm třeba 50ka :) To číslo je dost nahoře,není uprostřed a ta značka je dole ořezaná,asi kvůli tomu,že se schovává,za ten průhlednej panel dole.Nebo spíš tu spodní lištu.Jde s tím něco udělat?
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 16 črc 2008 17:35

Tohle ještě doplním - teď taky testuju všechny varianty upravených PlusPlus skinů. Pokud ta značka znázorňuje jen omezení, je OK. Pokud ale má sloužit jako vizuální varování překročené rychlosti, pak se kolečko zvětší a posune o kousek dolů; vzhledem ke své z-souřadnici je zčásti překryto "obdélníčkem" pro jméno aktuální pozice a tím vznikne ten ořez. Navíc se poloha přesně nekryje s tou značkou pro omezení (nevarovnou), takže celek působí rozmazaně a nedomalovaně.

Navíc "externí" ukazatel rychlosti (líbí se mi, nic proti němu, používám jej) má taky drobnou chybku: textové pole by potřebovalo trochu rozšířit. Trojciferná rychlost se dvěma širšíma číslicema (třeba "144") se do toho pole nevejde a zobrazí se jen jako "1..". Pěkně se to projeví u průletu, kdy jsou hodnoty rychlosti i čtyřmístné ("1..."). Tohle se týká obou variant umístění ("vodorovně" i "svisle").
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 16 črc 2008 17:55

@DeusExx:
mrkni se na předešlou stranu tohoto vlákna a řekni mi, kde je ořezaná značka.
Ty máš asi na mysli vizuální varování překročené rychlosti, tzn. to, že když je někde povolená rychlost 50 a ty jedeš rychleji (to ale neděláš dobře Jaromíre :D :D ), tak že se ti v místě té značky 50 má správně objevit ještě jedna značka povolené rychlosti, a to větší. Jenomže původně ta znanka u PlusPlus byla velká jak koruna, tak jsem ji zmenšil a proto je lepší tu značlu překročené rychlosti vypnout přes Menu - nastavení - varování - varování vys.rychlosti - vizuální varování (pozor, není to totéž, co vizuální varování u radaru).
Už jsme to tu řešili nedá se to ověřovat jinak než za jízdy, u simulace to nejde vychatávat. Už jsme to tu někde řešili.

Jinak vovi trojmístná čísla rychlosti jak při rychlém či pomalém průletu, tak ve skutečnosti to korektně ukazuje. Máš ale pravdu v tom, že některé široké číslice, jsou to kupodivu čtverky, a to pouze při rychlosti 144, to nějak nezúží.
Kdo chce, může si kvůli té 144 ve skinu zvětšit hodnotu wide (šířka, kterou to má zabírat) ve složce common, soubor navigatemap.ui v sekci

<element_template et_speedonmap>
<TEXT xxx z=4 textmodel_wstr="navigation.current_speed.number_text" FONTTYPE=font_speedlimit_below fontsize=35 align="CENTER" glowsize=5 w=35 visiblemodel="navigation.current_speed.value>0">
<TEXT xxx z=5 textmodel_wstr="navigation.current_speed.number_text" FONTTYPE=font_speedlimit_above fontsize=35 align="CENTER" glowsize=9 w=35 visiblemodel="navigation.current_speed_limit.valid&navigation.current_speed.value>navigation.current_speed_limit.value&navigation.curr_speedcam.speed_limit.value=0">
<TEXT xxx z=5 textmodel_wstr="navigation.current_speed.number_text" FONTTYPE=font_speedlimit_above fontsize=35 align="CENTER" glowsize=9 w=35 visiblemodel="navigation.near_speed_limit&navigation.curr_speedcam.speed_limit.value=0">
<TEXT xxx z=5 textmodel_wstr="navigation.current_speed.number_text" FONTTYPE=font_speedlimit_above fontsize=35 align="CENTER" glowsize=9 w=35visiblemodel="navigation.current_speed_limit.valid&navigation.current_speed.value>navigation.curr_speedcam.speed_limit.value&navigation.curr_speedcam.speed_limit.value>0">

Na čtyřmístná čísla, na to je to to pole opravdu moc úzké, ale já zas tak často, jak už jsem k tomuto komusi psal, víc jak 999 km/h nejezdím a když už jsem u toho, tak ani 144.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 16 črc 2008 18:17

Procházel jsem ty skiny z tomasii webu. On tam popis toho, co znamenají čísla v závorkách u názvů skinů má, i já to přehlédl.
Ty číslice v závorce v názvech skinů znamenají stupeň průhlednosti panelů, jinak jsou totožné v rámci Riks, nebo PlusPlus:
1=plný (černý) panel
4=zcela průhledný panel

Skin PlusPlus navíc Tomáš udělal i pro rozlišení 240_320 a 320_240. Tyto adresáře můžete ze skinu, pokud budete jej budete používat jen na Cx20, klidně odmazat.
Naposledy upravil SvoDa dne 17 črc 2008 07:39, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu