@DeusExx:
mrkni se na předešlou stranu tohoto vlákna a řekni mi, kde je ořezaná značka.
Ty máš asi na mysli vizuální varování překročené rychlosti, tzn. to, že když je někde povolená rychlost 50 a ty jedeš rychleji (to ale neděláš dobře Jaromíre

), tak že se ti v místě té značky 50 má správně objevit ještě jedna značka povolené rychlosti, a to větší. Jenomže původně ta znanka u PlusPlus byla velká jak koruna, tak jsem ji zmenšil a proto je lepší tu značlu překročené rychlosti vypnout přes Menu - nastavení - varování - varování vys.rychlosti - vizuální varování (pozor, není to totéž, co vizuální varování u radaru).
Už jsme to tu řešili nedá se to ověřovat jinak než za jízdy, u simulace to nejde vychatávat. Už jsme to tu někde řešili.
Jinak vovi trojmístná čísla rychlosti jak při rychlém či pomalém průletu, tak ve skutečnosti to korektně ukazuje. Máš ale pravdu v tom, že některé široké číslice, jsou to kupodivu čtverky, a to pouze při rychlosti 144, to nějak nezúží.
Kdo chce, může si kvůli té 144 ve skinu zvětšit hodnotu wide (šířka, kterou to má zabírat) ve složce common, soubor navigatemap.ui v sekci
<element_template et_speedonmap>
<TEXT xxx z=4 textmodel_wstr="navigation.current_speed.number_text" FONTTYPE=font_speedlimit_below fontsize=35 align="CENTER" glowsize=5 w=
35 visiblemodel="navigation.current_speed.value>0">
<TEXT xxx z=5 textmodel_wstr="navigation.current_speed.number_text" FONTTYPE=font_speedlimit_above fontsize=35 align="CENTER" glowsize=9 w=
35 visiblemodel="navigation.current_speed_limit.valid&navigation.current_speed.value>navigation.current_speed_limit.value&navigation.curr_speedcam.speed_limit.value=0">
<TEXT xxx z=5 textmodel_wstr="navigation.current_speed.number_text" FONTTYPE=font_speedlimit_above fontsize=35 align="CENTER" glowsize=9 w=
35 visiblemodel="navigation.near_speed_limit&navigation.curr_speedcam.speed_limit.value=0">
35visiblemodel="navigation.current_speed_limit.valid&navigation.current_speed.value>navigation.curr_speedcam.speed_limit.value&navigation.curr_speedcam.speed_limit.value>0">
Na čtyřmístná čísla, na to je to to pole opravdu moc úzké, ale já zas tak často, jak už jsem k tomuto komusi psal, víc jak 999 km/h nejezdím a když už jsem u toho, tak ani 144.