Tak jsem si zase celé odpoledne hrál a tady je výsledek - obvyklé SvoDa úpravy.
– neviditelné tlačítko na display tripcomputer (longclick=mp3player) - červená rámeček na screenu)
– neviditelné tlačítko na display nastavení trasy (longclick=mp3player) - schované v lineárním kompasu
- indikace metody trasy
- indikace nahrávané trasy - červená tečka uprostřed ikony tachometru v levém horním rohu
– úprava „na lištu“ při ukončování
- longclick na na ikou Menu = přímý Exit
– úprava fontů, barev a velikostí některých údajů (ikony a metry přespříštího manévru, popisná čísla, aktuální a příští ulice,...)
- přesná nadmořská výška v cockpitu (menu pro volbu údajů)
- přesná nadmořská výška (min. a max. hodnoty) v tripcomputeru
- přesná nadmořská výška v panelu
- přidán čas k příštímu manévru
– aplikace v rychlém Menu na windows a APP složku
– zafixovaný autopřepočet při spuštění nahrané trasy mimo polohu GPS
- opravena chyba, kterou to házelo při přechodu z Mediálního panelu
- doplněny do scripts_480_272.iu (na koci souboru) scripty pro multimediální panel
- oprava, aby se zobrazovaly čísla popisná
- na zbytek už si ani nevzpomínám

display_1.jpg
Stažený zip rozbalte, obsahuje skin i lang:
http://rapidshare.de/files/40895860/skin_lang.zip.htmlS těmi
mortscripty jsem si nehrál,
skin funguje korektně i bez nich, pokud se smíříš s autíčkem. Nesnaž se ho rušit a neklikej na tu ikonu v rychlém menu, co vypadá jak navišipka, pokud už nemáš vše prostudované a patřičné mortscripty na místech určení
Už u verze 8.0.0. dělal Micsan problémy s tím, že po přepnutí do jiného skinu, když jsi "neměl" autíčko, že jsi neviděl v jiném skinu navišipku - viz vlákno
viewtopic.php?f=12&t=70Je taky potřeba rozsekat a přetavit naše hlášky na ty francouzské - viz výše, ale na to už nemám sílu. Udělal jsem jen něco (hodnoty a typy, ale chce to komplexně, i tím attentione, maximum,...)
Pokud se toho někdo ujme, bude rád.
Pokud někdo nastuduje, jak se májí instalovat ty ostatní soubory, bez kterých to sice jede, ale asi to nenabízí všechny vymoženosti, budu ještě radši.