Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin ICONX (8.3.x _ 480×272,320×240)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin ICONX (8.3.1.xxxxx _ 480×272; 320×240)

Příspěvekod amatér v 09 lis 2008 23:28

Tak dobrá, ale teď se zeptám já, jak se to zkouší od stolu? Já na to fakt nikdy nepřišel, a vždycky jsem se divil, když někdo vyvěsí scr. s radarem, že jede k nejbližšímu, aby to mohl prezentovat.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 09 lis 2008 23:37

Já od domu můžu odjet jen jedinou jednosměrkou, tak jsem si na ní 200 m od baráku udělal radar. A když si naplánuju trasu, tak mi to vždycky hned po jejím spočítání ten radar ohlásí (když to teda funguje, že ano :oops: ).
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 lis 2008 06:48

amatér píše:...je to neslušné popadnout prs a chtít celou ruku...,

Ty popadneš prs a pak žádáš o ruku :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

amatér píše:Tak dobrá, ale teď se zeptám já, jak se to zkouší od stolu? Já na to fakt nikdy nepřišel, a vždycky jsem se divil, když někdo vyvěsí scr. s radarem, že jede k nejbližšímu, aby to mohl prezentovat.

Vlož si svůj vlastní radar před navišipku ve směru, kterým ukazuje, jako bys k němu jel, a on se zahlásí, hlasem, pokud tam hlasy jsou a taky pípnutím pokud máš nastaveno "při přiblížení". Když máš nastaveno zvuk "jednoduché", což je při překročení, taky se zahlásí hglasem, pokud je má, ale nepípne, to dá rozum. ;)
Naposledy upravil SvoDa dne 10 lis 2008 07:05, celkově upraveno 2
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 lis 2008 06:57

vovi píše: IconX už mi hlásí radary i hlasem. Je to poměrně jednoduché, napadlo mě to hned, jak jsem si v něm přečetl ty skripty, ale nechodilo to (však víme, proč ;) )

Vovi, proto jsem tu 29.října psal ( viewtopic.php?f=12&t=169&st=0&sk=t&sd=a&start=10 ):
SvoDa píše:Co se týče hlášení kamer, ... asi by to znamenalo přejmenovat "naše" audio soubory těmito názvy :?: a pak by to mohlo šlapat. Má někdo čas :?: :D

a tys mi odpověděl:
vovi píše:Ono to asi bude úplně jinak....
tak jsem to ani přejmenovávat nezkoušel :twisted: :twisted: :twisted: Ale jinak dobrá práce, díky :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 10 lis 2008 08:19

Pánové,na chvilku opustím radary a vrátím se s jednou otázečkou k audio a video ikonkám a jejich rozchození(originál softík).Ví někdo co se označuje jako sdmmc disk?Na ten to odkazuje a hledá.Nenajde a píše error.Všeobecně známá věc pro všechny testující soudruhy.Nezkoušel někdo (není to z mojí hlavy)přejmenovat název karty z SDCARD na sdmmc.A následně upravit v sys.txt
[folders]
app="%SDMMC%/iGO8"

Myslím si,že pokud jde v PC přejmenovat disk z C na E,tak by čistě teoreticky měla jít přejmenovat karta :) Pak je ale otázka,jestli ji naše hračka najde.Asi obětuju jednu testovací 2Gb kartu a doma otestuju.Pokud má někdo zkušennost a ví,že to fungovat nebude a kartu bych mohl následně maximálně hodit z wokna :D ,raději to tu napište. :roll:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 10 lis 2008 08:19

vovi píše:.....Já radar považuju za nepříjemnost a proto si to nechávám hlásit ženskou ;)

Tak, tak navigovat má chlap a neříjemnosti(radary) má hlásit ženská. Když tam mám ženskou(teda na hlášení radarů), tak jsem daleko ostražitější a ten radar nezaspím. :lol: :lol:

SvoDa píše:....Vlož si svůj vlastní radar před navišipku ve směru, kterým ukazuje, jako bys k němu jel, a on se zahlásí, hlasem, pokud tam hlasy jsou a taky pípnutím pokud máš nastaveno "při přiblížení". Když máš nastaveno zvuk "jednoduché", což je při překročení, taky se zahlásí hglasem, pokud je má, ale nepípne, to dá rozum. ;)

Jó tak to taky dělám, a nejvíc radarů v Brně je vokolo mýho baráku. To je potom veselo, když je zapomenu vymazat a vracím se z rodinkou autem domů, objíždím barák jednosměrkama a všude to hlásí: "Pozor mobilní radar". A v autě se ozývá: "Co je to za blbost, jakej radar? Tady? To se snad zbláznili, ne?" :o :lol: :lol:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Ivo K v 10 lis 2008 09:10

Tak včera se mi radary "začaly" hlásit vizuálně a dnes i hlasově. :D :D

Opravdu ta Jitka(hlášení radarů hlasem), kterou Vovi vyvěsil na předchozí straně funguje. :D

Vovi díky! ;)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod unknown v 10 lis 2008 09:15

Vlastním MIO C520, nahrál jsem si novou verzi iGO 8.3.1.x a vyzkoušel skin ICONX ze stránek Tomasiiho.Po nějaké době navigování mi skin ohlásí, že má málo paměti cache a spadne. Je možné to nějak ošetřit v sys.txt, nebo i jinde? Díky za odpověď.
MIO C520 PRIMO 2.4, skin fm&Amatér 2.4.3.
unknown

Příspěvekod SvoDa v 10 lis 2008 09:16

Zkoušel jsem ty voviho audio soubory - hlasem to radar opravdu zahlásí typ radaru - "např. pozor, stabilní radar", ale nezahlásí to už jeho hodnotu. Máte podobnou zkušenost :?: Přitom tam soubory pro jednotlivé hodnoty km/h jsou taky - jestli to nebude muset být jak u dimky s těmi dělenými hláškami.
Jinak, když v menu nastavíš hlasové hlášení "Camera TTS voice" - přijdeš tím o zvukové hlášení - zvukové varování se přepne do stavu "vypnuto". Pak tím poklepem na tu maxiikonu radaru aktivuješ/deaktivuješ hlas/zvuk, přičemž indikací jenom zvukového varování (bez hlasu) je ta fialová nota vpravo nahoře (bez noty jede hlas, s notou jen zvuk).
Naposledy upravil SvoDa dne 10 lis 2008 09:22, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 lis 2008 09:20

@unknow: už se to tu řešilo - viewtopic.php?f=27&t=50&st=0&sk=t&sd=a&hilit=odbo%E8ce&start=416 ve verzi 8.3.1.53228 to funguje spolehlivě.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu