Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
amatér píše:...je to neslušné popadnout prs a chtít celou ruku...,
amatér píše:Tak dobrá, ale teď se zeptám já, jak se to zkouší od stolu? Já na to fakt nikdy nepřišel, a vždycky jsem se divil, když někdo vyvěsí scr. s radarem, že jede k nejbližšímu, aby to mohl prezentovat.
vovi píše: IconX už mi hlásí radary i hlasem. Je to poměrně jednoduché, napadlo mě to hned, jak jsem si v něm přečetl ty skripty, ale nechodilo to (však víme, proč)
SvoDa píše:Co se týče hlášení kamer, ... asi by to znamenalo přejmenovat "naše" audio soubory těmito názvya pak by to mohlo šlapat. Má někdo čas
![]()
![]()
tak jsem to ani přejmenovávat nezkoušelvovi píše:Ono to asi bude úplně jinak....
vovi píše:.....Já radar považuju za nepříjemnost a proto si to nechávám hlásit ženskou
SvoDa píše:....Vlož si svůj vlastní radar před navišipku ve směru, kterým ukazuje, jako bys k němu jel, a on se zahlásí, hlasem, pokud tam hlasy jsou a taky pípnutím pokud máš nastaveno "při přiblížení". Když máš nastaveno zvuk "jednoduché", což je při překročení, taky se zahlásí hglasem, pokud je má, ale nepípne, to dá rozum.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník