od SvoDa v 02 črc 2008 12:40
ohledně BT.... Skiny Riks a iGO8++ mají v rychlém menu tlačítko "nastavení" dostaneš se s tím jen do Menu nastavení v Miu, kde nastavuješ podsvícení, hlasitost,...a ohledně BT jen preference. My se potřebujem dostat na vyhledávání mobilního telefonu, což je na startovací obrazovce Mia jak je Miomap, zvuk, obrázky, kontakty, mobilní telefon, stereo, nástroje a nastavení.
Nemůžem nikde v Miu najít odkaz na to Mio nastavení k tomu mobilnímu telefonu.
Po dlouhé době hledání jsem nic nenašel, ani voviho utilikta BtOnOff nic bohužel neřeší, takže jediný spolehlivý a odzkoužený způsob, jak mít stále aktivní BT je ten klasický:
zapnout BT mimo iGO8, připojit telefon a nechat ho připojený stále.
Při uspání Mia ti mobil (dle typu mobilu) zahlásí "zařízení Cx20 odpojeno" a po znovuprobuzení Mia "zařízení Cx20 připojeno, profil ve vozidle...".
Pokud Mio nerestartuješ, nebo nevypínáš natvrdo, BT se takto chová spolehlivě a nemusíš nic nastavovat.
Nezáleží ani na délce uspání (v noci vypneš, ráno zapněš a BT se spojí), pokud ti tedy ve spícím režimu nedojde baterka. Přepínání mezi skiny na funkci BT nemá vliv, BT běží, přotože se nerestartovalo Mio, ale jen navigační program.
Neměl bys ale BT zařízení (Mio) v mobilu odpojovat, jelikož by se ti nemuselo jej z mobilu opět připojit a musel byt tase jít přes základní Menu Mio - mobilní telefon - hredat zařízení,...
Jen ještě pořád nejde volat na čísla z POI, ale z kontaktů lze Miem "vytáčet" bez problému.
Mám Sony ericsson a BT mám pořád zaplé, po uspání Mia se mobil odpojí a po probuzení se zas po pár vteřinách připojí a aktivuje profil handsfree.
Problém je v tom, že když Mio zkolabuje, nebo jej restartuješ, nebo natvrdo vypneš, profil handsfree se samozřejmě přepne do normálního, ale v mobilu je pořád vidět připojené zařízení c520 (nelze připojit, když je de facto připojené), ale BT handsfree nejede, bo bylo přerušeno restartem.
Pak musím připojit BT v základním Menu Mia, protože mobil má normální profil, ale připojeno zařízení c520, a nekomunikují.
Když v mobilu zařízení c520 odpojíš, nebo vypneš BT, a znovu vyhledáš zařízení, Mio se opravdu zeptá (i v běžícím iGO8), jestli se chci připojit k telefonu, zadám do něj klíč, ale nepřipojí se.
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.