od vu5936 v 13 zář 2011 18:17
Dobře, beru tedy diskusi ohledně názvosloví a orientace na mapce uzavřenou a dále se bavme jenom v souřadnicích listokladu.
- Dohodli jsme se, že u bloků zasahujících za hranici nebudeme nutně dodržovat velikost rastrů 1x5, ale rastry mohou být kratší.
- Považuji za dohodnutou jmennou konvenci souborů, které by měly být ve tvaru CZ_C10_Praha, SK_E25_Bratislava, jak navrhuje vovi.
- Anomálii superbloku kolem Prahy dořešíme nakonec.
Co stále chybí dohodnout:
- Korekce. Jablonexxx korekci nepoužívá (nechápu jak to děláš, že nemáš mapy posunuté). Já musím korigovat na -0,00004, aby posun zmizel. Co Hladík2, Matrockin a Amatér? Najdeme zde shodu a nebo je tam ještě nějaká neznámá proměnná, že to někomu jde bez a někomu s?
- Kam ukládat soubory? Nejvíce se jako úložiště používá uloz.to. Rychlost uploadu bude asi peklo všude. Můj sen by bylo mít úložiště, které by bylo jenom naše + možnost ve finále soubory jednotně přejmenovat, ale ten objem dat je šílený. Je tento server vyhovující ohledně dostupnosti a retence souborů?
V příloze posílám aktualizaci listokladu.
Z mapky jsem odstranil překrývající se rastry na severu (KRNAP a Trutnov), ale tím zmizelo několik kvalitních, hotových, ale překrývajících se rastrů od Hladíka2. Můžeš prosím časem dokompilovat podle nové osnovy oblasti, které jsem ti smazal + překompilovat ty fialové kolem Police nad Metují, kterých mi bylo líto je zatím mazat?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.