Tak to vezmeme po jednom

Co se týče RDS-TMC, tak je potřeba upřesnit, jestli když si necháš zobrazit "Přehled o provozu" tak jestli tam vidíš jak navigace prohledává FM pásmo - tzn. jestli hledá FM stanice.
Podívej se na fotografii, která je níže. Správně to má fungovat tak, že v té části kterou jsem označil červenou šipkou, se mění údaje o frekvenci.
Pokud se tak děje, tak je to v pořádku.
Pokud se tak neděje, tak máš nejspíš nějaký softwarový problém - např. nemáš ve své navigaci originální software, nebo potřebné dll knihovny. Neprováděl jsi nějaké úpravy?
IMAG0184.jpg
Co se týče toho co nazýváš "rádio", tak předpokládám že máš na mysli funkci FM Transmitter - tzn. bezdrátový přenos zvuku z navigace třeba do autorádia.
Pokud si FM Transmitter zapneš (v hlavním menu navigace - viz. obrázek), tak od té chvíle žádný zvuk (navigační povely, MP3 hudba, apod.) nepůjde do reproduktoru navigačního přístroje, ale namísto toho bude vysílám "do vzduchu" na takové FM frekvenci, kterou sis zvolil.
IMAG0185.jpg
Když jsem si znovu přečetl Tvůj příspěvek, tak to na mě dělá dojem, že možná pojmem "rádio" máš na mysli normální radio-přijímač - takže pokud jsi svojí otázkou měl namysli to, že na navigaci nemůžeš naladit rozhlasovou stanici (např. Evropa 2), tak bys měl vědět, že GPS navigace není rozhlasový přijímač. Respektive neznám žádnou PNA navigaci, která by v sobě měla zabudovaný klasický rozhlasový přijímač....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.