Tak o tomhle jsem mopravdu neměl ani tušení. To čtyřtlačítko totiž nepoužívám a po startu jdu do hlavního menu a tam odtud do plánování nebo do mapy. Ručně... Zatím... Časem bych možná udělal to co jsem měl v GJ v osmičce - tedy nastavitelnou akci po startu a) s trasou (moje preference do kokpitu) a b) bez trasy (moje preference do plánovačky).
Když jsem tu úpravu dělal, tak jsem scripty moc nezkoumal. Přesněji zkoumal jsem jen scripty v běžném plánování přes menu, jak je to dělané na čtyřtlačítku jsem vůbec neřešil. A zkoumal jsem je jen do nezbytně nutné míry, abych mohl vyvolat mapu s požadovanými vlastnostmi.
Takže fakt nevím co s tím...
Je možné, že při plánování přes 4-tl. Gurjon prostě připravil posloupnost příkazů, aby se smazala trasa, zadal nový cíl, spočítala trasa a šlo do mapy. Normálně to funguje, ale když se něco změní...
Problém je, že když jsem do toho koukal, tak tam bylo vždy několik možností, jak se do požadovaného stavu (state) dostat. Já jsem vždycky volil cestu přes script, který do něj přechází tak, jak to je v menu a tedy asi i originálním DZ (který jsem ale, přiznávám, nikdy neviděl, natož abych ho zkoumal).
Pokud Gurjon řešil přechody mezi stavy tak, že prostě jde rovnou do požadovaného stavu, tak je možné, že se někde něco vynechá.
Jenže... Absolutně nechápu, jak se plánování dotýká upozorňování na radary!!! To mi prostě nejde na rozum!
Jinak potvrzuju vypnutí radaru po naplánování trasy přes kokpit. A taky jsem až vlastně teď, když jsem se do toho pustil, zjistil, že se mi upozorňování vypnulo taky, i když přes mapu ani z 4-tl. neplánuju. Jsem si jist, že se mi to stalo někdy v poslední době, po přechodu na GJA 2.22 vmíchaného do Vladgradova WVGA data.zipu (a nemíchal jsem to sám, je to přímo od autorů). Navíc mám upravené soubory vytažené z DZ a hozené do adresáře UI-IGO9, je to pohodlnější.
Budu to sledovat a zkusím zjistit, za jakých okolností se to vypíná mě. Ale nevím, kdy zase bude čas s tím intenzivněji laborovat.
A už vůbec nevím, fakt nemám ani to nejmenší tušení, jak, k čertu, souvisí plánování s vypnutím upozorňování na radary. To mi fakt hlava nebere... To by se muselo stopovat, co přesně script dělá a kdy na tu proměnnou sahá. Jenže to jde ve vývojářských nástrojích, s našimi možnostmi se asi moc nechytáme

2 Yksyks: Já to tam mám dané, ale problém je, že když jsem měl skin samostatně a ne v DZ, tak mi to složku UI-IGO9 úplně ignorovalo.
A i když mám teď skin v DZ, tak to ze složky sice funguje, ale od verze k verzi dochází k úpravám těch souborů přímo Arkokem. Pokud necháš soubor z úpravou ze starší verze, tak změny v novější verzi budou "vráceny" zpět - použijí se scripty ze staršího modifikovaného souboru v adresáři a ne z novějšího ve skinu. Takže to asi stejně bude nutné upravovat pokaždé znovu (což je taky důvod, proč některé verze vynechávám, pokud přináší jen nezajímavé novinky).
Je to tak, Dane??? Nebo by se to dalo nějak obejít?