Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 08 lis 2010 10:07

amatér>

Byl jsi rychlejší. :-)
No, zkusím jen ten originální SZ a Si.zip a uvidí se, jak ted mi to pošlape.
Danny_S

Příspěvekod amatér v 08 lis 2010 10:10

Nikdy jsem neudělal úpravu ve formě skinu, ani branding.zip, pouze úpravu přímo do data.zip. Takže kombinace mého data.zip s jiným skinem může vést ke kolizi programu.

Při přepnutí skinu v iGO8 jsi byl vždy vyzván, že ke změně sinu je potřeba provést restart, až po jeho odsouhlasení se sw restartoval a znovu naběhl s novým skinem. U PRIMO je to stejné jako např. u Amigo. Navolíš skin, vždy musíš obě jeho části (den/noc), vypneš PRIMO, ale tím nedojde k restartu, ten musíš vyvolat sám.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod kasy v 08 lis 2010 10:33

Také testuju 2.19.1_Si, zatím v content/skin. Save jsem nechal původní, tedy bez vymazání. Nepřišel jsem dosud na žádnou chybu, všechno běhá dobře, svižně. Měl bych dotaz - když zvolím "přeskočit hlavní menu" a zvolím menu Arkoko, jak potom zobrazím Hlavní menu? Nějak na to nemůžu přijít. Ještě toto - složka Utility, nabízená ke stažení s tímto skinem není kompletní, chybí tam některé *.exe soubory, takže slouží zřejmě jen pro doplnění stávající. Jen pro doplnění - skin 2.18_Si jsem vynechal, měl jsem problémy s mapchangerem. U 2.19.1_Si je mapchanger bezproblémový. :o Nějakou dobu budu ještě testovat a pak půjde 2.19.1 _Si do data.zip. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 10:53

Danny_S píše:SvoDa>

Aaaha, Už je mi to jasné! :-D
Takže mohu mít vedle sebe oba SZ a také fMilanův anebo amatérův a libovolně mezi nimi přepínat?
Měl jsem za to, že to Primo oproti Osmičce už neumožnuje.

např. dva skiny ve složce content/skin umožňují (po restartu Primo jak píše amatér) to přepínání skinů, ale v tom případě toto nelze kombinovat s Milanovým branding.zip či nějakými dalšími úpravami data.zip. To už se tu někde taky rozebíralo.
Každý skin si ale v SAVE vytváří zápisy pro různá svá nastavení a proto ani ve varaiantě např. dva skiny ve složce content/skin se nemusí (bez promazání SAVE) chovat korektně. proto taky doporučujeme před instalací (nakopírováním nového skinu do content/skin promazat složku SAVE, minimálně soubory *.sav a system.ini
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 08 lis 2010 11:31

SvoDa>

Aha, už je mi to zcela jasné. :-)
Díky vám oběma za vysvětlení.

Jen mám takový problém.
Nahrál jsem si jen Si-GJ a spustil.
Primo se mi načetlo a zobrazilo v pořádku, jen s tím malým rozdílem, že když mám "sbalené" pravé spodní tlačítko, tak vidím z Informačního řádku jen údaje těsně u obou spodních velkých tlačítek, ale ty mezi nimi už nevidím. :-(
Takže ještě vyřešit tenhle problém a bude to OK. :-P
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 11:41

dej sem fotku (doufám, že se nezeptáš jak se to dělá ;) )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 08 lis 2010 11:41

Tohle asi bude v pořádku
Obrázek
vypadá to na možnost v nastavení.
(Není to můj screen !!!!, Je to v tomto vlákně o pár stránek zpět)
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 11:44

Tipoval bych, že popisuješ to, co je záměrem - nemáš naplánovanou trasu - pak se tam pochopitelně údaje o času dojezdu, zbýv.km, atp. neobjevují, bo jelikož je zbytečné, aby tam byly samé nuly a vidíš tudíž jen akt. čas (vlevo) a nadm.v (vpravo).

pokud nevidíš spodní údaje ani při naplánované trase, tak si zapni v menu->gurjon->nastavení mapy-> zobraz inf.řádek s údaji (ve spodní liště), což bys ale měl mít, vyčistil-li si save v menu skinu defaultně zapnuto.

Pokud jde o chybku viz screen, tak je popisovaná tady viewtopic.php?f=77&t=1277&start=879 vč. toho "jak z toho ven"
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 11:52

Danny_S píše:SvoDa>

Aaaha, Už je mi to jasné! :-D
Takže mohu mít vedle sebe oba SZ a také fMilanův anebo amatérův a libovolně mezi nimi přepínat?
Měl jsem za to, že to Primo oproti Osmičce už neumožnuje.

Mně se zdála ta komunikace na toto téma úpravy všude možně povědomá a teď jsem si Danny našel, že už jsem spolu, šmarjá, na toto téma komunikovali viewtopic.php?p=59533#p59533 :?
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 08 lis 2010 12:13

SvoDa>
Oops. :oops:
Tak to se omlouvám, ale muselo mi to vypadnout z paměti. :-(
Ještě jednou fakt promin, že jsem zahltil toto vlákno zbytečnými dotazy.
Danny_S

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu