Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Ivo K v 20 říj 2010 20:43

Já myslel, že po volbách se rozdávají kapři...... :!: :?: :roll: :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod mahud v 20 říj 2010 21:01

To mi neřekli, ale jestli jo, tak mám pocit, že na mě nezbyla ani mřenka. :lol: :lol:
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 21 říj 2010 03:41

Neboj,kočka kočce oči nevyškrábe :!: Třeba tě někam do nějakého teplého místečka zašijou.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 21 říj 2010 06:07

Tak přátelé,nastalo mnou nejvíce nenaváděné období roku.Před dvěma hodinami v Liberci začal padat sníh.Sice to byla jenom taková mírná přeháňka a hned to tálo,ale lépe už asi moc nebude.To mě zase osvítil Duch Svatý,protože Octavii jsem přezul minulý týden a Kangoo předevčírem.Mimochodem bez jakéhokoliv čekání.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 21 říj 2010 07:21

Ivo, díky! Plánoval jsem včera, že se vrhnu na připíjení, ale nakonec jsem klel jak pohan před zdechlým monitorem. A noťas, jak na sviňu, zůstal v práci.

Martine, pětitisícovku taky budeš mít, ale musíš se víc snažit, pane správče! ;) Kde jsou ty časy, kdy u Drobečka nedostižný mahud kraloval v počtu příspěvků! Teď už tu na vyjadřování se k čemukoliv máme jiný čímany :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 21 říj 2010 08:14

Vím,kam míříš :!: :!:
Já na to ráno zapomněl,samozřejmě i já přeji mnoho dalších příspěvků a třeba se tady za rok budeme radovat s tvého tisícího příspěvku :!:
Tak dnes večer :?:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 21 říj 2010 08:33

Jardo, jsem nějak mimo. U koho že se budem za rok radovat z jeho tisícího příspěvku?
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 21 říj 2010 10:24

Možná skoro u každého. Jarouš údajně plánuje nešťastnou náhodou vymazat fórum... :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 21 říj 2010 10:34

Tak to jó, to bude teda potom velká chlastačka, když bude tolik kulatin. :D :lol: :lol: :lol:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 21 říj 2010 13:59

No,to jsem ale vůl :!: :( :( (takzvaná zdravá sebekritika :lol: :lol: )Samozřejmě jsem myslel 10 000 příspěvků :!: :!:

Jsem teď trochu mimo,protože už od pondělí mi mění vodní pumpu na Octavii a před chvílí mu zase volali,že to ještě dnes nebude.Ale není to vina servisu.Já mám známé v jedné onlinne prodejně náhradních dílů a tak jsem dal požadavek,oni mi pumpu,která by tam měla být poslali a ehle,ona tam nešla.Tak jsem včera ráno sedl do auta a jel tam s vyndanou pumpu osobně a pumpu.která byla nejpodobnější té vytažené jsem přivezl sebou.Na místě jsme zjistili,že ale průměr té dovezené pumpy je asi o tři milimetry menší (nikoho nenapadli to šuplerou proměřit) a tedy pumpa je volná.Objel jsem tedy všechny prodejce náhradních dílů tady v Liberci,bez výsledku.Navečer mi volali ze servisu,že mám přivést tu pumpu,kterou jsem dostal jako první,protože prý existuje nějaký nástavec do kterého se ta pumpa dá vložit a vše bude ok.Takže jsem ještě večer jel pro pumpu,kterou jsem ráno vrátil a dnes ji odvezl do servisu.A teď mi volali,že ten nástavec dnes nepřišel.
Já jsem zjistil,že moje auto je jako jedno s prvních Octavii vybaveno pumpou,která se dávala jenom do pár kousků aut a potom začali dávat ty pumpy.kterou mi kluci poslali.Prodali toho typu více než dva tisíce kusů a já jsem první s takovýmto problémem.
NO,NEMÁM JÁ SMŮLU :?: :( :(
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)