No,to jsem ale vůl

(takzvaná zdravá sebekritika

)Samozřejmě jsem myslel 10 000 příspěvků
Jsem teď trochu mimo,protože už od pondělí mi mění vodní pumpu na Octavii a před chvílí mu zase volali,že to ještě dnes nebude.Ale není to vina servisu.Já mám známé v jedné onlinne prodejně náhradních dílů a tak jsem dal požadavek,oni mi pumpu,která by tam měla být poslali a ehle,ona tam nešla.Tak jsem včera ráno sedl do auta a jel tam s vyndanou pumpu osobně a pumpu.která byla nejpodobnější té vytažené jsem přivezl sebou.Na místě jsme zjistili,že ale průměr té dovezené pumpy je asi o tři milimetry menší (nikoho nenapadli to šuplerou proměřit) a tedy pumpa je volná.Objel jsem tedy všechny prodejce náhradních dílů tady v Liberci,bez výsledku.Navečer mi volali ze servisu,že mám přivést tu pumpu,kterou jsem dostal jako první,protože prý existuje nějaký nástavec do kterého se ta pumpa dá vložit a vše bude ok.Takže jsem ještě večer jel pro pumpu,kterou jsem ráno vrátil a dnes ji odvezl do servisu.A teď mi volali,že ten nástavec dnes nepřišel.
Já jsem zjistil,že moje auto je jako jedno s prvních Octavii vybaveno pumpou,která se dávala jenom do pár kousků aut a potom začali dávat ty pumpy.kterou mi kluci poslali.Prodali toho typu více než dva tisíce kusů a já jsem první s takovýmto problémem.
NO,NEMÁM JÁ SMŮLU