Tomáši,moje síť má co dělat aby utáhla všechny ty počítače

Stejně je nejde pustit najednou
Ale musím se s vámi podělit o jednu dost nepěknou zkušenost.
Včera jsem jel na oslavu padesátin do jedné malé vesničky za Novým Borem.Asi v polovině cesty jsem zjistil,že se mi přehřívá motor a tak jsme s s přestávkami do té vesnice dojeli.Na místě jsem čuměl do motorového prostoru,ale stejně jsem nic nevyčuměl.Ti naši známí zavolali nějakému známému,který konstatoval,že to je z největší pravděpodobností vodní pumpa v hajzlu.Tak jsme chvíli dumali a ženu napadlo,že přeci máme zaplacenu v havarijním pojištění asistenční službu.Tak jsme tam zavolali (byly asi čtyři hodiny odpoledne) a to si přátelé nedokážete představit

S asistenční službou České pojišťovny moje žena s přestávkami mluvila dvě hodiny čistého času,operátor nám několikrát zdělil,že shání nějakého technika,který by k nám přijel,že mu neberou telefony

Upozorňuji,že v námi zaplaceném rozsahu služeb asistenční služby máme dvě hodiny mechanika zdarma.(Potřebovali jsme ho tam,protože těmto věcem ani já nerozumím a chtěli jsme vědět,jestli je to opravdu porucha vodní pumpy a jestli bychom s tím mohli s určitými omezeními dojet domů)Soudruzi,technika jsme do Skalice u České Lípy dostali v devět hodin večer,tedy po pěti hodinách

(Přijel z České Lípy,tedy asi ze vzdálenosti 1O km) My jsme měli štěstí,protože jsme na něj mohli čekat v bytě a v teple,ale vůbec si nedovedu představit,že jede někde samotná ženská,někde po cestě se ji stane nějaké porucha,bude leden a -2O °C.To než přijede asistenční služba České pojišťovny non - stop,tak bude zmrzlá

Jsem na Českou Pojišťovnu tak strašně nasran.j,že jim okamžitě dávám výpověď a jdu k Mirkovi (tam to snad bude lepší a když nebude,tak mám koho seřvat).Poprvé v životě jsem od nic podobnou službu potřeboval a do pojistek,které České pojišťovně platím,jsem nasypal minimálně 250 tisíc
A ještě dodatek:Je to vodní pumpa.Jet nám technik s tím zpátky nedoporučil,takže nám nabídli smluvní odtahovou službu za 2 000 Kč (je to asi 65 km).Místní odtahová služba nám to dnes odpoledne doveze za 700 Kč

Ještěže nám naši známí půjčili své auto,abychom se vůbec dostali domů.Mám to dobře pošefované,protože přivezou moje auto sem,tady se složí a naloží auto našich známých a odvezou jim ho zpět.To je pane služba
Shrnutí:Pokud máte sjednané Havarijní pojištění u České pojišťovny v které již je zahnuta nějaké minimální asistenční služba,doporučuji v následujících měsících vozit v autě nějaké opravdu teplé oblečení,případně nějakou láhev chlastu,aby jste se mohli že vzteku ožrat