Ale pravda je, že klidně budu žít i s tím dosavadním tvarem - jen jsem si říkal, že když už se v tom stejně bude josef.r hrabat...

Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
vu5936 píše:3. Jezdím do míst, kde nejsou čp, takže se naviguji na střed ulice. Zuzana pokaždé suveréně ozmámi, že můj cíl je vlevo. Ten můj je zrovna vpravo. Je možné nějak zohlednit, aby tam, kde není jasné umístění cíle na straně ulice podle čp, ohlásila něco "neutrálního"?
vu5936 píše:@josef.r
Ahoj, teď mne napadají jenom tři malé věci:
1. V Praze na sjezdu z D8 na Březiněves a Mělník Zuzana hlásí: "Jeďte 300m, pak odbočte vpravo na silnici 243 směr Praha Breziněves (řekne r, ne ř). Následný sjezd "... směr Březiněves" (bez vyslovení Prahy před tím) už je OK. Možná to je překlep na mapě (NT Q1.2010), nevím.
2. Po dojetí do cíle řekne něco ve smyslu, že můj cíl je vlevo a popřeje pěkný den. Ty dvě věty jsou vyslovené bez pomlky mezi nimi. Šlo by za koncem té první věty s cílem, než začne přát, přidat malou pauzu?
3. Jezdím do míst, kde nejsou čp, takže se naviguji na střed ulice. Zuzana pokaždé suveréně ozmámi, že můj cíl je vlevo. Ten můj je zrovna vpravo. Je možné nějak zohlednit, aby tam, kde není jasné umístění cíle na straně ulice podle čp, ohlásila něco "neutrálního"?
Díky!!
amatér píše:Hláška "Váš cíl je vpravo/vlevo" neoznačuje místo kde je pomyslný cíl, ale opravdu jen místo skutečného bodu, který si vyznačil kliknutím do mapy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků