liboramik píše:Tak jsem to zkusil a ještě překopíroval zpět data zip a jede to vše bez problemu díky moc. Jak jsem předtim laboroval s TMC tak jsem asi něco vymaz ještě jednou diky
Proto i z důvodů, které se tu už popisovaly, kdy si Primo nemusí na každém přístroji rozumět se skiny je dobré "implementovat" skin do data.zip (nahrávat do něj obsah skinu GJ, čili přepisovat stávající a dohrávat nové soubory ze skinu do data.zip). Pro tuto implementaci je však nutno používat "neposkrněný" (originální) data.zip, mít ho zazálohovaný. V menu si pak pochopitelně "navolit" skiny jako výchozí pro den a noc.
Nahrání/přepsání data.zipu skinem (skiny pro den a noc) se provede takto:
soubory ze skinu pro den z adresáře ui_igo9/480_272 do data.zip/ui_igo9/480_272,
soubory ze skinu pro den z adresáře ui_igo9/common do data.zip/ui_igo9/common,
soubory ze skinu pro noc z adresáře ui_igo9/480_272 do data.zip/ui_igo9/480_272/skin_night,
soubory ze skinu pro noc z adresáře ui_igo9/common do data.zip/ui_igo9/common/skin_night,
soubory ze skinu pro den ui_igo9/480_272/ui do data.zip/ui_igo9/480_272/ui, *)
soubory ze skinu pro den ui_igo9/common/ui do data.zip/ui_igo9/common/ui. *)
*) soubory ve skinu v ui_igo9/480_272/ui a v ui_igo9/common/ui jsou ve skinu pro den i noc stejné, takže je jedno, jestli je bereš se skinu pro den či pro noc.
S další (novou) verzí skinů GJ je dobré vzít zase "neposkrněný" data.zip a do tohoto nahrávat uvedeným způsobem soubory nové varianty skinu a případně promazat některé soubory v SAVE (specielně system.ini, SETTINGS_V2.sav a Lua__PERSISTENT_.sav), kam si "skin" ukládá svá nastavení, kdy předchozí verze skinu (nastavení) si nemusí ve všem rozumět s novými nastaveními nového skinu.
Tímto postupem běhá Primo i se skinem Gurjon, čili vlastně bez skinu Gurjon, ale s jeho vzhledem, jelikož jeho soubory nejsou ve skinu, ale přímo v data.zip, dobře.