Takže odpověď na Tvoji otázku je jednoduchá - na rádiu nebo autorádiu nemůžeš poslouchat dvě rozhlasové stanice současně.
Co se týče příjmu GPS signálu, tak během víkendu jsem najezdil po ČR cca 500 km (včetně ježdění ve městech mezi domy a včetně ježdění v lesích, aby podmínky pro příjem GPS signálu byly co nejhorší). Měl jsem v autě na čelním skle 5 kusů navigací NAVON N750 a opravdu velmi důkladně jsem celou cestu sledoval příjem GPS signálu, opakovaně jsem na všech navigacích ukončoval a znovu spouštěl navigační program, opakovaně jsem prováděl uspávání a následné probouzení navigačního přístroje a opakovaně jsem prováděl také kompletní vypínání a zapínání přístroje, včetně opakovaného resetování na tvrdo. Toto vše jsem dělal v cca 50% i za jízdy (opět abych navigacím co nejvíce ztížil zafixování aktuální polohy).
Výsledkem tohoto rozsáhlého amatérského testu je toto: Za celých 500 km ani jednou žádný z testovaných subjektů neztratil GPS signál a rychlost nalezení GPS signálu (po uspání/probuzení přístroje, nebo po vypnutí/zapnutí přístroje, nebo po resetu) je velmi dobrá a to dokonce i za jízdy. Nicméně i přesto tvrdím, že se jedná o amatérský test, protože na kvalitu příjmu GPS signálu má vliv mnoho faktorů a aby byl test objektivní, tak bychom museli mít laboratorní podmínky, nebo speciální přístroje pro vyhodnocování dat.
Bohužel celé testování jsem absolvoval sám, takže jsem měl dost práce s řízením auta a staráním se o všechny navigace a tudíž jsem už nezvládal vytvářet video-dokumentaci

Nicméně včera jsem dodatečně pro zajímavost udělal alespoň takové krátké video, ze kterého si každý může udělat svůj vlastní závěr.
Video najdete zde:
- Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=8LhiIbS5a38