Doufám, že tento dotaz směřuji správně, jinak se omlouvám.
Jde mi o to, dnes jsem si pořídil toho DEJVIDA IV., stáhnul a na kartu dal ten spouštěč. Do vnitřní paměti DEJVIDA IV. jsem dal iGO8, zapnul navigaci a kliknul na ikonku iGO8, vše v pořádku, ale nevím zda je to v pořádku, že tu úvodní obrazovku (ta stříbrno modrá s tím znakem, kdy se načítají data), nemám přes celej displej??? Jako šířka v pořádku, ale ta výška asi ne, protože to není až ke spodnímu okraji, ale je tam asi 0.5-1 cm černý proužek. To tak má být?? Ptám se, abych se pak nedivil až pojedu a stále to tam bude. Nebo to je pouze na té úvodní stránce? Jinak nikde jsem nic neměnil. Laicky řečeno jsem navigaci připojil přes usb k nb, v tcup jsem si rozkliknul vnitřní paměť navigace a k již obsažené složce jsem nakopíroval to iGO8 (složku jsem přejmenoval na iGO81). Pak jsem do nb vložil microSD kartu, zformátoval a rozbalil ten spouštěč. Mezi ty věci spouštěče jsem si ještě vytvořil složky Hudba a Filmy, do kterých jsem nakopíroval prostě filmy a hudbu. Hudba je v mp3 a filmy v mp4 a 3gp. Hudbu jsem zatím nezkoušel, ale video ani jeden přehrávač spouštěče nepřehrál, pouze originál přehrávač GC 5066 BTFM. Vím, že se ptám asi jako blb

, ale udělal jsem vše správně??
Předem díky moc za odpověď.
PS: Hudbu a filmy atd. můžu normálně házet na kartu volně, nebo to mám roztřídit do složek Hudba, Film, Fotky, když je tam ten spouštěč?