Tak já to vzdávám

Hrál jsem si s tím do teď a jediné, co se mi podařilo, je seznam ETAP hotelů EU. Tedy úspěšnost 1 z 6ti pokusných. Přestože jsem dělal všechny ostatní úplně stejným způsobem, nepovedlo se mi jejich ikony zobrazit. Primo vždy po spuštění mi moji editaci souboru "poi_visiblities.txt" přepíše.
Ani ten ETAP nebyl ale napoprvé. Prostě se tam najednou zobrazil. Ostatní však už ani na milióntý pokus ne. Zkusil jsem všechno, soubory z různých udrojů, velká malá písmena, různé druhy zápisů, nejdříve mít POI zobrazené v systému, nebo naopak vypnuté, resetovat navigaci...
V příloze přikládám kompletní moji strukturu co se tohto týče. Jen soubor "poi_visiblities.txt" není celý. Pouze řádky k těmto POI. Pokud budete mít někdo náladu, zkuste se na to podívat, nebo ještě lépe si to integrovat do Prima. Samotného by mne zajímal výsledek.
díky, bo
EDIT: Ještě co by mohlo pomoci. Napadlo men totiž stáhnout z POI PLAZA stejný soubor KML pro iGo8, Amigo a Google Earth a porovnat je. iGo8 a Amigo jsou stejný. Pro Google má jiný obsah. Nyní si tedy nejsem jistý, jestli jsem se nesnažil integrovat KML soubor pro Google. Nicméně ty další nebyly z POI PLAZA a dopadlo to stejně.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.