od brosl v 30 kvě 2010 21:13
Dneska jsem zažil nepříjemné překvapení s iGo Primo, které mi po nějaké chvíli navigování vždy vytuhlo a pomohl až reset zařízení. Když se to stalo potřetí, měl jsem už vypozorované, že se to stane vždy, když hlas upozorňuje na následující manévr, která začíná slovy "po třista...". To mne navedlo k možnému problému s hlasem. Měl jsem aktuálně Adam 3.0. Mimochodem, Adam funguje skvěle jak v Igo8, tak v Igo Amigo. Změnil jsem jej tedy na jiný a už se to nestalo. Máte někdo stejnou zkušenost?
Druhá zvláštnost je také spojená s hlasy. Zkusil jsem po cestě vyzkoušet všechny, které používám v iGo Amigo. Standardní hlasy Zdenka 1.0 a Zbyněk 1.0 mají na kruháči problém s češtinou. Překvapiné ale bylo, že ty stejné hlasy mají v Amigo jiné problémy, než mají v Primo. Toto dost dobře nechápu. Dobrá zpráva je alespoň ta, že upravená verze Zbyněk by Mike je úplně v pohodě.
Nevíte někdo, proč se Primo chová ke stejným hlasům jinak než např. Amigo? Doposud jsem žil v přesvědčení, že je to celé jen o souboru ZIP a jeho interpretace musí být vždy stejná.
Nevíte, jestli má iGo Primo nějaké svoje originální CZ hlasy? Případně, jak se jmenují?
díky, bo
iGO Primo 9.6.9.216604,
Navigon 2.6.1 build 87,
TomTom 1.15.1,
Sygic 13.1.3