tomasii píše:Já mám zaokrouhlenou hodnotu v Tripmasteru i v kokpitu, jedině není zaokrouhlená pod navišipkou. ...
Tome, myslím, že tripcomputer je tripcomputer (údaje o zaznamenávané trase), kokpit je kokpit (volíš odtud to, co chceš vidět v panelu na displayi s mapou) a panel je panel.
Byl bych pro to, abychom sjednotili názvosloví. Tripmaster je zavádějící a pro kokpit už tu někdo vybral název Koptík

Jak udělat přesnou výšku v tripcomputeru zjistil ZdeněkC, v kokptíku si ji už měl a v panelu je stále nezaokrouhlená.
Když v kokpitu,kde je přesná výška, tuto označím, že ji chci v panelu, tak se ukáže v panelu nezaokrouhleně. Jak už jsem ale psal, proč by sis ji volil do panelu, když ji máš pod šipkou?
Myslím, že abys měl i v panelu nezaokrouhlenou, musel bys to spravit ještě tady:
<element_template et_NavInfoAltitude>
<TEXT xxx template=xtxt template=xetNavInfoNum textmodel_wstr="navigation.current_altitude.number_text" visiblemodel="navigation.current_altitude.valid">
<TEXT xxx template=xtxt template=xetNavInfoUnit textmodel_wstr="navigation.current_altitude.unit_text" visiblemodel="navigation.current_altitude.valid">
Aby to vypadalo takhle:
<element_template et_NavInfoAltitude>
<TEXT xxx template=xtxt template=xetNavInfoNum textmodel_wstr="gps.elevation" visiblemodel="navigation.current_altitude.valid">
<TEXT xxx template=xtxt template=xetNavInfoUnit textmodel_wstr="navigation.current_altitude.unit_text" visiblemodel="navigation.current_altitude.valid">