vovi píše:jsme zase zpátky u lidské blbosti - proč mít pro jedno fórum dvě adresy? Aby to mohli "wohnouti" zadávat pohodlněji a řádným uživatelům to komplikovalo život?
Na tyto problémy bylo tudíž zaděláno tehdy, když Adam v listopadu 2008 spustil i adresu www -
viewtopic.php?p=8504#p8504 Po tomto datu se tyto problémy hned tak nevyskytly, jelikož předpokládám, že my, co jsme tu od počátku, kdy fórum mělo adresu bez www máme v záložkách od tohoto prvopočátku adresu právě bez www.
Pak ovšem stačilo, aby se někdo začal přihlašovat na tu "novou" adresu s www (např. to takto nabízí i vyhledávače či spřátelená fóra ?) a pak už to byla jen otázka času, kdy bohužel i my veteráni jsme se dostali do situace, že jsme nutně museli odkazovat na příspěvky s adresou www a to tehdy, kliknul-li jsi na "wohnoutův" odkaz s www a musel ses tudíž znovu přihlásit, abys odkaz uviděl přihlášený a v tomto okamžiku jsi již (po opětovném přihlášení), aniž by sis toho pochopitelně všiml, brouzdal na fóru s www v adresním řádku a dal-li jsi v tomto "stavu" sám nějaký odkaz, má tento také bohužel adresu s www. - a už to jelo a rozmnožovalo se to jak mor. Po odhlášení a opuštění tohoto fóra a jeho spuštění ze záložky a opětovném přihlášení jsi byl zase na fóru bez www, jelikož jak jsem psal jsi měl v záložce od počátku fóra adresu bez www.
Jinak, co se týče tvého návrhu, jsem téhož názoru - varianta 3 (nevím jak moc by to bylo složité) nebo lépe 4, s tím, že jak jsem psal - z různých důvodů (např. presentační a propagační) chce mít Adam oba formáty adresy a pak by se ta s varianta s www v rámci přihlášení přesměrovávala na tu bez www.
V každém případě by to ovšem neřešilo ty odkazy, které již na příspěvky s www existují a muselo by se to zkombinovat s "nějakou" globální administrací a ze všech odkazů směřující na toto fórum odmazat z adresy znaky
www.Neznám strukturu dat php fóra, ale jako laik si umím představit toto fórum jako textový dokument, kdy sadu znaků
http://www.forum.entershop.cz/hromadně a jedním kliknutím nahradím za
http://forum.entershop.cz/a nemělo by se nic závadného stát, kdyby se to provedlo v okurkové sezóně, např. v době kdy jsou nejčastější přispěvatelé na pivní párty nebo na srazu

a po záloze dat.
Já to takto upravil (odmazal www. u odkazů) ve všech svých příspěvcích, které mi to přes
search.php vyhledávač našlo a bylo jich 7