@To
VOVI - s Rapidem nemám problém - mám také premium účet.
Ale problém byl v tom, že jsem dal přístupové údaje na premium RS několika kamarádům a soudruzi v RS podle IP adres usoudili že je to porušení podmínek, takže mi ten účet zrušili

Dobře mi tak - neměl jsem porušovat pravidla
Vzápětí jsem si samozřejmě zaplatil nový premium účet a ten už si hlídám

Ale všechny předchozí linky, které jsem dělal na původním (zrušeném) účtu, prostě umřely ... takže průběžně když mám čas, tak to reuploaduju pod nový účet a zvěřejňuji nové linky
@To
FANDA - buď rád, že jsi ten malý FW pro DEJVID III. nezkusil na DEJVID IV., protože kdybys to udělal, tak bys sice vyřešil problém s "options.txt", ale v menu DEJVID IV. by zmizela funkce webového prohlížeče
Zkusil jsem teď udělat malý FW pro DEJVID IV. - tzn. vykopíroval jsem si z D4 obsah ResidentFlash2 na SD kartu do složky APP a hodil jsem k tomu soubor "gpstest.exe". Logicky bych předpokládal, že po restartu se obsah složky APP na SD kartě překopíruje do ResidentFlash2/APP,
ale není tomu tak - navigace se tím umrtví - respektive po opětovném zapnutí naběhne pouze servisní obrazovka té aplikace "gpstest.exe".
Přitom když to stejné udělám ručně - tzn, když v TotalCommanderu prostě překopíruju obsah složky APP z SD karty do složky APP v ResidentFlash2, tak je vše v pořádku a navigace funguje

Doteď jsem si myslel, že ta utilitka "gpstest.exe" je pouhý kopírovač dat z výchozího umístění SD karta APP/*.* do RF2 APP/*.* ... ale asi to tak prostě není
@To
HLADÍK2 - řešení pro Tebe je tedy jednoduché - musíš to udělat ručně (ozkoušel jsem to) - takže:
do rootu SD karty si nakopíruj TotalCommander a přejmenuj jej na "gpstest.exe"
dále si na SD kartu nakopíruj soubor "options.txt", který Ti poslal Fanda
a dále měj na kartě softwarovou klávesnici - soubor "JOTKBD.EXE"
potom vlož kartu do navigace a navigaci restartuj
po restartu naběhne TotalCommander
spusť si sw klávesnici a otevři si složku ResidentFlash2
do této složky ručně nakopíruj soubor "options.txt"