Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
TomášF píše:Zdenek C píše:...<TEXT xxx template=xtxthud1 x=360 y=105 w=100 h=52 z=10 align="RIGHT-25" combined_textmodel="$navigation.current_altitude.number_text$ $navigation.current_altitude.unit_text$">...
Hmm, to je hezké, ale já to v PlusPlus nemám a odkud se to zobrazuje jsem ještě nenašel. Ten element_template et_NavInfoAltitude jsem zkusil zaremovat celý, ale stejně se v navigačním panelu odněkud ta zaokrouhlená výška zobrazuje...
SvoDa píše:Mnozí, včetně tebe, Zdenku, ví (píšu to hlavně pro ty, co to neví), že každý skin, dle své variability různých nastavení a každé nastavení v různých Menu v programu iGO8, vč. zoomů, náklonů, POI, radarů, scheme,..... zapisuje spoustu věcí právě do různých souborů ve složce save, však si ty soubory otevřete textovým editorem a sami můžete odhadnout, co se v něm ukládá za údaje o různých nastaveních.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků