SvoDa píše:@jasper: to jsem si taky myslel, ale v iGO8 se objevují i ty bílé se změnou počtu pruhů a z toho vyvozuji, že pro ten směr patří, ale v Primo prostě chybí.
@:hladik2 : Napadlo mne, že by to mohlo být i rychlostí průletu a zkoušel jsem však i průlet s nejnižší rychlostí (1x) a zas nic.
Zkuste si spočítat na průletu nějakým úsekem DA značky v iGO8 a na tom samém úseku v primo a v primo jich bude míň. Já to zkoušel na víc místech a je to tak.
Já to testuji na svých trasách v Praze a těch DA značek je podle mého stejně v iGo8 i PRIMO - včetně těch "bílých s pruhy". V reálné jízdě je vše OK a počet i poloha značek se u obou programů neliší. Při simulaci ale opravdu záleží na nastavené rychlosti - pokud není 1×, pak se v některých případech DA značka neukáže. Připadá mi, že to nastavení rychlosti tady funguje na jiném principu než dřív. Podle mého subjektivního pocitu to v těch vyšších rychlostech nejede plynule, ale "poskakuje" po nějakých násobcích jakéhosi základního intervalu. A zřejmě to dokáže "přeskočit" i místo, kde by se měla objevit značka.
A k těm značkám zákazu odbočení, přikázaného směru apod. dole vedle omezení rychlosti: pokud si vzpomínám, zpočátku jsem to neměl ani v iGo8. Bylo třeba doplnit do SYS.TXT nějakou položku (tuším, že "show_prohibited_manoeuvre" ... nehledal jsem to, matně si pamatuji) a teprve potom se to začalo zobrazovat. Možná, že tady to bude něco podobného.