od humbuk v 17 bře 2010 09:28
Tak jsem trochu projezdil Primo a škoda že si nevzali jěště nějaké vzory ze skinů pro IGO8, jinak by se nechal krásně používat i se základním skinem.
Chybí mi tam místo ještě na dvě položky, nebo alespoň pro aktuální rychlost, vešla by se tam krásně se značkou povolené rychlosti, která je neůměrně veliká. Rozhodně by za to stálo si pohrát s plánovací obrazovkou, která je chudší než tomu bylo v základním skinu IGO8, tam šlo (pokud si dobře pamatuji) naplánovat celou trasu s více průjezdovými body, aníž bych musel plánovací obrazovku opouštět. Také mi přijde, že Primo vypočítává trasu o něco déle něž tomu je u IGO8 (a to mám v IGO8 zapnutý nejpřesnější výpočet).
Mohlo by tam být více nastavení pro varování před radary.
Na obrazovce se srovnáním trasy různými způsoby navádění by mohla být volba srovnat si trasy najednou.
Nepochopil jsem, jakým způsobem se zobrazují šipky pro přespříští manévr, někdy tam je, někdy není.
Funkce která sama detekuje, že jste v zácpě, mi přijde hodně citlivě nastavená, rozhodně v Praze to vyskakuje pořád, aniž bych byl v zácpě.
Jinak samotné menu je krásně přehledné a fajné je přepracované TMC.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps