Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod tomasii v 15 bře 2010 23:09

Je to tak. Mám z testovacích důvodů vše vedle sebe na kartě jako iGO832.xxxxx a iGO_Primo a nemíchá se to. Když jsem nechal content v iGO8, tak byly problémy (např. Primo hledalo ui_iGO8).
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 16 bře 2010 08:13

Jj. Já mám také iGO Primo na kartě. Mám ho v adresáři Mobilenavigator a vedle něj iGO832 a iGO834 a nic se mi nemíchá. V sys.txt žádný zápis s cestami nemám.
Chování je stejné, jako když mám v C720 iGO8 v MFD, na kartě adresáře iGO832 a iGO834 a to iGO8 v MFD contetnt na kartě ignoruje.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jarouš v 16 bře 2010 21:04

Nevím kam to mám napsat,tak to šoupnu sem.Dnes jsem zjistil,že pokud dojedu někam na místo a nechám PRiMO samovolně vypnout (po odpočítání),tak při dalším startu se sekne na uvítací obrazovce a není k hnutí.Pomůže jenom restart.Přehlédl jsem nějakou diskuzi a nebo se tak chová jenom u mě :?:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 16 bře 2010 21:17

Vypínání "odpočítáváním" nepoužívám. Vždy Mio uspávám ručně, než ho vytáhnu z držáku.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 16 bře 2010 21:18

Podle obsahu langu, na který jsem narazil při překladu, se asi počítá i s verzí pro Android a s nějakou specialitou pro Motorolu. Jsou tam totiž textíky, který posílaj lidi aktivovat bonusy a stahovat updaty nejen na Naviextras, ale taky na servery Motoroly a Androidu.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 16 bře 2010 21:21

Jj. O tom, že se uvažeje i s verzí pro Android jsem četl někde na internetu. Bylo by to jen ku prospěchu věci, aspoň se Primo více rozšíří a bude více tuničů.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod xroman v 16 bře 2010 21:54

Jarouši, mě to odpočítává, vypíná se a i zapíná naprosto normálně.
Samsung Galaxy S22+
xroman
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 17 bře 2010 08:42

@ Jarouš

Musíš nechat, do dokončení autoodpočtu přístroj v kolíbce, teprve až se sw vypne vyndej MIO z držáku.
Jeden poznatek:
Zápis v sys.txt
[interface]
shutdown_time=5

u PRIMO délku autoodpočtu neovlivňuje :(
amatér
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 17 bře 2010 09:28

Tak jsem trochu projezdil Primo a škoda že si nevzali jěště nějaké vzory ze skinů pro IGO8, jinak by se nechal krásně používat i se základním skinem.
Chybí mi tam místo ještě na dvě položky, nebo alespoň pro aktuální rychlost, vešla by se tam krásně se značkou povolené rychlosti, která je neůměrně veliká. Rozhodně by za to stálo si pohrát s plánovací obrazovkou, která je chudší než tomu bylo v základním skinu IGO8, tam šlo (pokud si dobře pamatuji) naplánovat celou trasu s více průjezdovými body, aníž bych musel plánovací obrazovku opouštět. Také mi přijde, že Primo vypočítává trasu o něco déle něž tomu je u IGO8 (a to mám v IGO8 zapnutý nejpřesnější výpočet).
Mohlo by tam být více nastavení pro varování před radary.
Na obrazovce se srovnáním trasy různými způsoby navádění by mohla být volba srovnat si trasy najednou.
Nepochopil jsem, jakým způsobem se zobrazují šipky pro přespříští manévr, někdy tam je, někdy není.
Funkce která sama detekuje, že jste v zácpě, mi přijde hodně citlivě nastavená, rozhodně v Praze to vyskakuje pořád, aniž bych byl v zácpě.
Jinak samotné menu je krásně přehledné a fajné je přepracované TMC.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 17 bře 2010 09:37

Souhlas. Kdyby ta navigační obrazovka byla udělaná tak, jak je ve skinu pro AMIGO např. DJ.Amigo3.2.1_amfm v úpravách amatér+fmilan viewtopic.php?p=33543#p33543
DJ.Amigo3.2.1_amfm.jpg
bylo by to super, resp. o mnoho lepší než je to v defaultu.
Jenže dle amatéra je velmi obtížné "rozlousknout .lua soubory, které jsou tam v kombinaci s obvyklými .ui a proto to tunit moc (zatím) nejde :(

V diskusi kolem skinů bychom však mohli pokračovat zde viewtopic.php?f=77&t=1121&p=43418#p42565 .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil SvoDa dne 17 bře 2010 10:26, celkově upraveno 2
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update