od TomášF v 26 zář 2008 16:49
V adrresáři iG08\save je soubor system.ini. Je to textový soubor. Můžeš se do něj podívat zejména na to, co máš vyplněno u proměnné theme? Tam by měl být zapsán název skinu (souboru), který má iGO8 při spuštění použít - já tam mám např. theme="skin\igo8_plusplus-all_080829_ts+.zip".
Název skinu (zobrazovaný v iGO nemusí souhlasit s názvem souboru ZIP) najdeš přímo v souboru skinu (v ZIPu) - je tam soubor s názvem info.ini a tam najdeš jednak název skinu, pak nutnost restartu iGO a podporované rozlišení - já tam mám tohle:
name="iGo8_PlusPlus-JA"
needs_restart=1
supported_resolutions="320_240"
Důležité je, zda máš v supported_resolutions mimo jiné údaj pro rozlišení tvého zařízení (z názvu E-TEN M700 PDA se bohužel rozlišení displeje nepozná - to je jedna z věcí na kterou se kolegové taky ptali, ale zatím nedozvěděli). Pokud skin podporuje více rozlišení jsou tam vypsaná všechna podporovaná rozlišení supported_resolutions="240_320,320_240,480_272". Tohle by navíc mělo souhlasit s obsahem skinu čili ve skinu (v ZIPu) v adresáři ui_igo8 by měli být všechny adresáře odpovídající rozlišení zapsanému v supported_resolutions.
Z toho co jsi psal to vypadá, že právě zápis do system.ini se z nějakého důvodu nezdařil (promiň, ale musím se v té souvislosti zeptat, zda nemáš soubor nebo adresář s atributem read only?).
Takže tohle zkus zkontrolovat, no a já bych případně zkusil do system.ini do položky theme zapsat název skinu ručně (když to zřejmě nejde programově). Pak bych případně také - po záloze - zkusil system.ini smazat.
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer