Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skiny Riks a PlusPlus pro iGO8 v 8.0.0.xxxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Preferuji a nejčastěji používám skin (svou volbu můžete průběžně změnit):

Riks_tS ________ s plným panelem s aplikacemi
5
8%
Riks_tS ________ s poloprůhledným (průhledným) panelem
2
3%
Riks_ALL_tS ____ s nastavitelnou průhledností panelu
2
3%
PlusPlus_tS _____ s plným panelem
2
3%
PlusPlus_tS _____ s poloprůhledným (průhledným) panelem
0
Žádná hlasování
PlusPlus_ALL_tS+ s nastavitelnou průhledností panelu
20
31%
Micsan_Trans
3
5%
Di/\/\Ka
20
31%
TTSkin
2
3%
jiný
8
13%

Celkem hlasů : 64

Re: úpravy skinů Riks a PlusPlus pro iGO8

Příspěvekod TomášF v 26 zář 2008 16:49

V adrresáři iG08\save je soubor system.ini. Je to textový soubor. Můžeš se do něj podívat zejména na to, co máš vyplněno u proměnné theme? Tam by měl být zapsán název skinu (souboru), který má iGO8 při spuštění použít - já tam mám např. theme="skin\igo8_plusplus-all_080829_ts+.zip".

Název skinu (zobrazovaný v iGO nemusí souhlasit s názvem souboru ZIP) najdeš přímo v souboru skinu (v ZIPu) - je tam soubor s názvem info.ini a tam najdeš jednak název skinu, pak nutnost restartu iGO a podporované rozlišení - já tam mám tohle:
name="iGo8_PlusPlus-JA"
needs_restart=1
supported_resolutions="320_240"

Důležité je, zda máš v supported_resolutions mimo jiné údaj pro rozlišení tvého zařízení (z názvu E-TEN M700 PDA se bohužel rozlišení displeje nepozná - to je jedna z věcí na kterou se kolegové taky ptali, ale zatím nedozvěděli). Pokud skin podporuje více rozlišení jsou tam vypsaná všechna podporovaná rozlišení supported_resolutions="240_320,320_240,480_272". Tohle by navíc mělo souhlasit s obsahem skinu čili ve skinu (v ZIPu) v adresáři ui_igo8 by měli být všechny adresáře odpovídající rozlišení zapsanému v supported_resolutions.

Z toho co jsi psal to vypadá, že právě zápis do system.ini se z nějakého důvodu nezdařil (promiň, ale musím se v té souvislosti zeptat, zda nemáš soubor nebo adresář s atributem read only?).

Takže tohle zkus zkontrolovat, no a já bych případně zkusil do system.ini do položky theme zapsat název skinu ručně (když to zřejmě nejde programově). Pak bych případně také - po záloze - zkusil system.ini smazat.
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod amatér v 26 zář 2008 19:44

@TomášF, to co popisuješ je sice pravda, ale změna v system.ini je zbytečná, do tohoto souboru si zapisuje sné údaje sám program, bez ohledu na tvá přání, je to opak sys.txt. Já mám spíš za to, že to tím jednoduchým nakopírováním do data.zip totálně rozhodil, a přepsal nějaký soubor v default skinu, jenže k tomu jsme se ani já ani SvoDa nestačili dostat. Možná by stačila pouze výměna data.zip a všechno by mu fungovalo. Velký problém vždycky začíná u prkotiny. :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod TomášF v 26 zář 2008 20:22

Jo s tím system.ini máš pravdu, omlouvám se.
Tomáš
TomášF

Příspěvekod amatér v 26 zář 2008 20:34

Za co? Je dobře, že jsou tady lidi jako TY. ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 20:44

@TomášF:Přesně tak, amatér má pravdu a ty se neomlouvej :!:
Nicméně jsem rád, že jsou tu slušný lidi (v drtivé většině) ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod TomášF v 26 zář 2008 21:53

Ale no tak pánové, celý se červenám... :oops: :oops: :)
Tomáš
TomášF

Příspěvekod Jarouš v 27 zář 2008 06:35

Taky samé slušné lidi čekám na srazu :!: Ale některým jedincům s tohoto i vedlejšího fóra by mohl TomášF dát lekci ze slušnosti :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 27 zář 2008 18:38

Už ho píšu do seznamu lektorů na sraz pro téma "etiketa na fóru a při elektronické komunikaci" :lol: , ale mám problém s tím, že se ještě TomášF na sraz nepřihlásil :o
Přesně takové lidi, bychom nejen na fóru, ale jak píše Jarouš i na srazu potřebovali - nejen kvůli slušnosti, ale kvůli jeho znalostem a ochotě pomáhat.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod TomášF v 27 zář 2008 19:51

OT:
Nezlobte se na mne, ale já to mám ze západu Čech tak trochu daleko a navíc na nějakou funkci lektora (nebo kam mě to SvoDa píše) se rozhodně necítím. A navíc ten termín se mi z rodinných důvodů vůbec nehodí. Snad někdy příště...
Tomáš
TomášF

Příspěvekod SvoDa v 27 zář 2008 19:59

OT: přijede i kluk z Německa, spouta lidí z Prahy, Jarouš z Liberce, a lidičky i z východu Slovenska.
Ale je fakt, že termín se nemusí hodit. Příště už ale omluvenku neberem.
Možná, že to bude v Novém Jičíně, nebo u Přelouče ;)
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu