od SvoDa v 26 zář 2008 15:01
Je to asi neuvěřitelná náhoda, ale podařilo se mi navodit stav, ve kerém ve skinu fungují všechna tlačítka, kromě tlačítka menu, které MIO zresetuje a dá se říct, je to 100% složkou SAVE.
Myslím si to z tohoto důvodu:
Jak mám ve svém podpisu, mám v MIO changer, kterým mohu spouštět iGO8:
1. přímo na HDD (všechno místo MioMapu pouze s pár mapami ve složce content), nebo
2. všechno na SD kartě, na kterou mám přesměrováno jedno tlačítko v MioMenu
3. program na HDD s odkazem v sys.txt na složku content na SD.
Mám tudíž dvě iGO8 - jedno na HDD a druhé na SD. Třetí varianta jde křížem (všechno kromě složky content na HDD a složka content na SD)
Když igo8 spouštím v první nebo druhé variantě, vše je OK a Menu funguje normálně. Když jsem zkusil spustit tu třetí variantu, iGO8 zresetovalo při kliknutí na tlačítko menu.
Je to tím, že složka SAVE je vždy tam, kde je soubor iGO8.exe a nikoliv ve složce content.
Jelikož záznamy v SAVE souvisí s tím, co ten konkrétní iGO8 a taky hlavně ty, svými nastaveními udělali v tom, či onom iGO8, může se stát, že se iGO8 "nesnese" s tou save, kterou si vytvořilo jiné iGO8.exe.
Píšeš, že máš iGO8 na HDD a content na SD. Možná, že i ty máš na své SD ještě jednu instalaci iGO8 se složkou save a možná že tak jako já dokonce rozjíždíš variantně i komplet iGO8 na SD.
Dal jsem tedy do pro spouštění třetí varianty do sys.txt
[folders]
app="My Flash Disk/miomap/miomap8"
content="\Storage Card\igo8\CONTENT"
save="\Storage Card\igo8\save"
čímž iGO8 jede na HDD a bere si content i SAVE z SD a již se restart neprojevil (zkoušeno cca 15x spouštěné iGO8 a klik na Menu)
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.