Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 14:34

Jak jsem psal, otevři si soubory txt editorem a uvidíš sám. Já si to už nepamatuji, ale ve vlákně o POI to kdysi amatér hezky popsal, které soubory souvisí právě s POI.
Jinak ačkoli si vše ostatní ze SAVE smažeš, můžeš si být jistý, že si ty soubory iGO8 při svém spouštění stejně všechny zase vytvoří, takže bys stejně dělal zbytečnou práci.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 26 zář 2008 14:40

Tak zbytečná práce to zas není. Těch souborů v save se postupen času vytváří spousta, jsou tam i jiné, než ty, které jsem tehdá popisoval.

@ vuvu
POI:
IMGR.PRL - váže se k proužku ikon
ROPOI.PRL
poi_visiblities.txt

Oblíbené:
favorites.dat
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 15:01

Je to asi neuvěřitelná náhoda, ale podařilo se mi navodit stav, ve kerém ve skinu fungují všechna tlačítka, kromě tlačítka menu, které MIO zresetuje a dá se říct, je to 100% složkou SAVE.

Myslím si to z tohoto důvodu:
Jak mám ve svém podpisu, mám v MIO changer, kterým mohu spouštět iGO8:
1. přímo na HDD (všechno místo MioMapu pouze s pár mapami ve složce content), nebo
2. všechno na SD kartě, na kterou mám přesměrováno jedno tlačítko v MioMenu
3. program na HDD s odkazem v sys.txt na složku content na SD.

Mám tudíž dvě iGO8 - jedno na HDD a druhé na SD. Třetí varianta jde křížem (všechno kromě složky content na HDD a složka content na SD)
Když igo8 spouštím v první nebo druhé variantě, vše je OK a Menu funguje normálně. Když jsem zkusil spustit tu třetí variantu, iGO8 zresetovalo při kliknutí na tlačítko menu.

Je to tím, že složka SAVE je vždy tam, kde je soubor iGO8.exe a nikoliv ve složce content.
Jelikož záznamy v SAVE souvisí s tím, co ten konkrétní iGO8 a taky hlavně ty, svými nastaveními udělali v tom, či onom iGO8, může se stát, že se iGO8 "nesnese" s tou save, kterou si vytvořilo jiné iGO8.exe.

Píšeš, že máš iGO8 na HDD a content na SD. Možná, že i ty máš na své SD ještě jednu instalaci iGO8 se složkou save a možná že tak jako já dokonce rozjíždíš variantně i komplet iGO8 na SD.

Dal jsem tedy do pro spouštění třetí varianty do sys.txt
[folders]
app="My Flash Disk/miomap/miomap8"
content="\Storage Card\igo8\CONTENT"
save="\Storage Card\igo8\save"

čímž iGO8 jede na HDD a bere si content i SAVE z SD a již se restart neprojevil (zkoušeno cca 15x spouštěné iGO8 a klik na Menu)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod laro v 26 zář 2008 16:16

Při nastavení cesty ze složky oblíbené se mi ukáže nějaká italština ve skinu diMka 1.5.0a 080926 staženo dnes od Tomáše.
Je to problém u mně, nebo ve skinu?
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
laro

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 16:20

Já tom mám taky a dávám ano. Vypadá to, že je tam nějaká zdvojená hláška. Před touto obrazovkou tam byla normální česká, dal jsem ano a objevilo se totéž, přesně co tobě. Jak to spravit, netuším, neber to jako závadu, skin je zcela funkční, testuji jej neustále a s pozitivními výsledky.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod laro v 26 zář 2008 16:33

SvoDa píše:Já tom mám taky a dávám ano. Vypadá to, že je tam nějaká zdvojená hláška. Před touto obrazovkou tam byla normální česká, dal jsem ano a objevilo se totéž, přesně co tobě. Jak to spravit, netuším, neber to jako závadu, skin je zcela funkční, testuji jej neustále a s pozitivními výsledky.

Dneska jsem s ním kousek jel a celkem dobrý. Pouze nemám vyzkoušené radary. A ještě dotaz, testuješ to na 54000 a jak to chodí? Přemýšlím, jestli ji nahrát, nebo ponechat verzi 49545?
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
laro

Příspěvekod amatér v 26 zář 2008 16:34

Ta otázka znamená, zda se chcete vyhnout cestě, kde je vybíráno mýtné. (placený úsek silnice) ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod laro v 26 zář 2008 16:39

amatér píše:Ta otázka znamená, zda se chcete vyhnout cestě, kde je vybíráno mýtné. (placený úsek silnice) ;)

A odkud tam přistála?
laro

Příspěvekod amatér v 26 zář 2008 16:41

To opravdu netuším, pravděpodobně nějakým zásahem, při předělávce. Ale opravdu to znamená to co píšu :D
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 16:44

Aha :idea:

Tady máte řešení:
Nenapadlo mně to překládat, bo jsem si myslel, že to je zdvojení hlášky "spustit z pozice GPS" nebo něco takového.
V tomto případě to není chyba, ale dimkův záměr, protože ve verzi 5.0. má v panelu ikonu dálnice, kdy tím měníš použít/nepoužít placené úsek (zelená/červená ikona dálnice) a totuto larem vyfocenou a amatérem přeloženou hláškou můžeš tudit předem vyloučit placené úseky, abys to nemusel dělat potom v menu kliknutím na tu ikonu.
Zbývá to tudíž jen přeložit v lang.zip a bude to OK.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu