Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skiny Riks a PlusPlus pro iGO8 v 8.0.0.xxxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Preferuji a nejčastěji používám skin (svou volbu můžete průběžně změnit):

Riks_tS ________ s plným panelem s aplikacemi
5
8%
Riks_tS ________ s poloprůhledným (průhledným) panelem
2
3%
Riks_ALL_tS ____ s nastavitelnou průhledností panelu
2
3%
PlusPlus_tS _____ s plným panelem
2
3%
PlusPlus_tS _____ s poloprůhledným (průhledným) panelem
0
Žádná hlasování
PlusPlus_ALL_tS+ s nastavitelnou průhledností panelu
20
31%
Micsan_Trans
3
5%
Di/\/\Ka
20
31%
TTSkin
2
3%
jiný
8
13%

Celkem hlasů : 64

Re: úpravy skinů Riks a PlusPlus pro iGO8

Příspěvekod ProsekTM v 26 zář 2008 14:53

Omluva.
Ted mám IGO8 v. 8.0.0.54000 predtím jsem měl asi 3 jiné verze nikde to nešlo a nešo to ani se žádným skinem vždy jsem mávnul rukou a ZIP skinu jsem jednoduse nakopiroval do DATA.ZIP a jelo to. Rád bych tedy funkci přepínání skinu rozchodil. Mám skin iGO8_Ultra_5.0.zip a diMkaspecter150a.zip. zkoušel jsem ji jiný a stejně nic.
ProsekTM

Příspěvekod amatér v 26 zář 2008 14:59

Jakou máš mašinu, a v jakém rozlišení, asi jsem to v tvém dotazu přehlédl.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod ProsekTM v 26 zář 2008 15:03

PDA E-TEN M700
ProsekTM

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 15:06

Amatér i já směřujeme k tomu, že skin, který není dělaný pro tvé rozlišení ti nepojede. Ale asi ty skiny pro tvé rozlišení budou dělané,když je vidíš v seznamu skinů a po kliknutí na jeho název se tě iGO8 zeptá na restart. Musíš vyhodit víc informací o mašině i o svých úkonech, jinak to tu bude vypadat za chvilku jak na "chatu" - série krátkých otázek a krátkých odpovědí :D a za 3-4 hodiny elektronické komunikace to "možná" vyřešíme ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod ProsekTM v 26 zář 2008 15:11

nevím co víc napsat prostě mám E-TEN M700 PDA . Postupuju podle toho jak to chce treba kdyz chci přepnout na lezato tak restart probehne korektne. Kdyz kliknu na skin ktery chci v nastaveni ,tak se zepta jestli chci restart ,tak samozrejmě dám ANO . Nejsem nejakej fracek co by se ptak na to jak chodit po schodech. Navíc mě tato funkce nejela ani ve strarym IGO 2006 a to uz mam 3 PDA pred tim jsem mel MIO 701 taky to nešlo
ProsekTM

Příspěvekod amatér v 26 zář 2008 15:12

ProsekTM píše:Omluva.
Ted mám IGO8 v. 8.0.0.54000 predtím jsem měl asi 3 jiné verze nikde to nešlo a nešo to ani se žádným skinem vždy jsem mávnul rukou a ZIP skinu jsem jednoduse nakopiroval do DATA.ZIP a jelo to. Rád bych tedy funkci přepínání skinu rozchodil. Mám skin iGO8_Ultra_5.0.zip a diMkaspecter150a.zip. zkoušel jsem ji jiný a stejně nic.

Tak to slyším poprvé, ale nepřu se.
Zkus si ve složce contect vytvořit složku skin, a tam dej ten zazipovaný soubor skinu, mělo by to chodit.
Pokd ne tak PDA se hodně řeší zde:
[url]
http://www.***/viewtopic.php? ... &start=465[/url]
amatér
Moderátor

Příspěvekod ProsekTM v 26 zář 2008 15:14

amatér píše:
ProsekTM píše:Omluva.

Tak to slyším poprvé, ale nepřu se.
Zkus si ve složce contect vytvořit složku skin, a tam dej ten zazipovaný soubor skinu, mělo by to chodit.
Pokd ne tak PDA se hodně řeší zde:
[url]
http://www.***/viewtopic.php? ... &start=465[/url]

Tak tím jsi mě fakt dostal nakolena :-) myslíš ,že jsem skin nakopíroval sousedům na dveře ?? :-) :mrgreen: :mrgreen:
ProsekTM

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 15:24

@ProsekTM: No na to, že jsi tu registrovaný hodinu, čili jsi tu de facto na návštěvě, se chováš na můj vkus relativně dost uvolněně, řekl bych skoro až vyzývavě.

My blbci ti chceme pomoct, taháme z tebe informace jak z chlupaté deky a ty reaguješ tak jak reaguješ. Co tedy vlastně chceš?
Chceš pomoci, nebo budeme komunikovat ve formě naše otázka a tvoje odpověď ano/ne :?:
Standartně tvůj současný i předchozí přístroj, i verze, které jsi popsal skiny měnit umí, takže asi děláš něco špatně a abychom ti vůbec mohli pomoct, musíme vědět, co vlastně dělaš.
Už tvá první otázka, která byla zakončena"
Nějaká rada ? :oops: "
nám mohla napovědět, že to s tebou (vámi) bude složitější.
Toto fórum není technická podpora a ani rychloservis a abychom tvůj "případ" vyřešili, nestačí to, co jsi napsal.
Mimochodem, přečti si i toto: viewtopic.php?f=2&t=43&st=0&sk=t&sd=a&start=31
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 26 zář 2008 15:27

Ne :evil: , ale píšeš že jsi ho jednoduše nakopíroval do data.zip :o , buď nevíš co píšeš :D, nebo co vlastně chceš :mrgreen:

Mimo jiné, já si mohu dovolit být úplně b...j, jsem pouze amatér :lol: :lol: :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod ProsekTM v 26 zář 2008 15:34

SvoDa píše:@ProsekTM: No na to, že jsi tu registrovaný hodinu, čili jsi tu de facto na návštěvě, se chováš na můj vkus relativně dost uvolněně, řekl bych skoro až vyzývavě.

My blbci ti chceme pomoct, taháme z tebe informace jak z chlupaté deky a ty reaguješ tak jak reaguješ. Co tedy vlastně chceš?
Chceš pomoci, nebo budeme komunikovat ve formě naše otázka a tvoje odpověď ano/ne :?:
Standartně tvůj současný i předchozí přístroj, i verze, které jsi popsal skiny měnit umí, takže asi děláš něco špatně a abychom ti vůbec mohli pomoct, musíme vědět, co vlastně dělaš.
Už tvá první otázka, která byla zakončena"
Nějaká rada ? :oops: "
nám mohla napovědět, že to s tebou (vámi) bude složitější.
Toto fórum není technická podpora a ani rychloservis a abychom tvůj "případ" vyřešili, nestačí to, co jsi napsal.
Mimochodem, přečti si i toto: viewtopic.php?f=2&t=43&st=0&sk=t&sd=a&start=31

omlouvám se pokud jsem ti vlezl pod kůži ,ale stejně jako Ty nemáš rád když s Tebe někdo dělá negramota ,tak to nemám rád ani já.
Popsal jsem problém jestli někno nezná řešení. Nejde přepronout SKIN a nikdy nešel se žádnou verzí IGO a SKINU. Dokonce jsem ještě tuto funkci u nikoho nepotkal jako funkční. Myslím tím na PDA proto se ptám jestli to není náhodou nějakým háčkem nebo tak něco.
Z Vašich odpovědí jsme zjistil ,že jsem asi sám kdo má tento problém i když jsem si na tomto foru tento probém už našel samozřejmě bez dořešení vlakno vyšumělo do jiného témata.
Proto znova skin.zip mám nakopírovanej ve skožce igo8\content\skin v nastavení IGO8 skin je a když kliknu ,že ho chci použít ,tak mě požádá o restart tím pádem IGO8 vypne a už sám nenaběhne. Po spuštění je skin stále standart.
Pokud bych mohl k tomuto problému něco víc napsat napsal bych.
Děkuji za ochotu a vaše znalosti předem.
ProsekTM

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu