Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
ProsekTM píše:Omluva.
Ted mám IGO8 v. 8.0.0.54000 predtím jsem měl asi 3 jiné verze nikde to nešlo a nešo to ani se žádným skinem vždy jsem mávnul rukou a ZIP skinu jsem jednoduse nakopiroval do DATA.ZIP a jelo to. Rád bych tedy funkci přepínání skinu rozchodil. Mám skin iGO8_Ultra_5.0.zip a diMkaspecter150a.zip. zkoušel jsem ji jiný a stejně nic.
amatér píše:ProsekTM píše:Omluva.
Ted mám IGO8 v. 8.0.0.54000 predtím jsem měl asi 3 jiné verze nikde to nešlo a nešo to ani se žádným skinem vždy jsem mávnul rukou a ZIP skinu jsem jednoduse nakopiroval do DATA.ZIP a jelo to. Rád bych tedy funkci přepínání skinu rozchodil. Mám skin iGO8_Ultra_5.0.zip a diMkaspecter150a.zip. zkoušel jsem ji jiný a stejně nic.
Tak to slyším poprvé, ale nepřu se.
Zkus si ve složce contect vytvořit složku skin, a tam dej ten zazipovaný soubor skinu, mělo by to chodit.
Pokd ne tak PDA se hodně řeší zde:
[url]
http://www.***/viewtopic.php? ... &start=465[/url]
SvoDa píše:@ProsekTM: No na to, že jsi tu registrovaný hodinu, čili jsi tu de facto na návštěvě, se chováš na můj vkus relativně dost uvolněně, řekl bych skoro až vyzývavě.
My blbci ti chceme pomoct, taháme z tebe informace jak z chlupaté deky a ty reaguješ tak jak reaguješ. Co tedy vlastně chceš?
Chceš pomoci, nebo budeme komunikovat ve formě naše otázka a tvoje odpověď ano/ne![]()
Standartně tvůj současný i předchozí přístroj, i verze, které jsi popsal skiny měnit umí, takže asi děláš něco špatně a abychom ti vůbec mohli pomoct, musíme vědět, co vlastně dělaš.
Už tvá první otázka, která byla zakončena"
Nějaká rada ?"
nám mohla napovědět, že to s tebou (vámi) bude složitější.
Toto fórum není technická podpora a ani rychloservis a abychom tvůj "případ" vyřešili, nestačí to, co jsi napsal.
Mimochodem, přečti si i toto: viewtopic.php?f=2&t=43&st=0&sk=t&sd=a&start=31
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků