SvoDa píše:... zjistil jsem vlekoucí se chybu v dimkových poslednch verzích,kdy v rychlém menu, kliknutím na ikonu s těmi dvěma manévry (dole druhá zleva, resp. třetí zprava

nic nedělá

. Vím, že kliknutím na ni se má zapínat a vypínat pozadí příštího a přespříštího manévru na displayi vlevo nahoře nad panelem. V posledních verzích dimky to však je nefunkční.
Tomáš to dnes večer pověsí na svůj web.
Šlo o to, že ti taliáni, kteří upravují dimku do 480/272 tam na to tlačítko zapomněli.
V navigatemap_480_272.ui
měli:
<layer ui_NavigateMapRouteNavigationBG x=0 y=0 z=5000
visiblemodel="!ui.v3dzoomcontrol&navigation.has_route">
<SPRITE spr_monocle_bg x=0 y=0 z=0 bmp="$cock_monobg.bmp">
<SPRITE spr_monocle x=0 y=0 z=100 bmp="$cock_infobg1.bmp" >
<SPRITE spr_turnrest1 x=80 y=26 z=10 bmp="$turnrestrictions.spr" phasemodel="navigation.turn_restriction_icon" visiblemodel="navigation.turn_restriction_icon.valid&ui.bTurnRestriction">
</layer>
a má být:
<layer ui_NavigateMapRouteNavigationBG x=0 y=0 z=5000
visiblemodel="ui.vRouteCalculation|!ui.v3dzoomcontrol&navigation.has_route&navigation.car_pos_valid">
<SPRITE spr_monocle_bg x=0 y=0 z=0 bmp="$cock_monobg.bmp"
visiblemodel="ui.bShowMonocle">
<SPRITE spr_monocle x=0 y=0 z=100 bmp="$cock_infobg1.bmp"
visiblemodel="ui.bShowMonocle">
<SPRITE spr_turnrest1 x=80 y=26 z=10 bmp="$turnrestrictions.spr" phasemodel="navigation.turn_restriction_icon" visiblemodel="navigation.turn_restriction_icon.valid&ui.bTurnRestriction">
</layer>
Předchozí verze se chovaly stejně, ale ve verzi diMka25a_080915_SvoDa.zip mi to fungovalo, tak jsem hledal rozdíly. Nebylo těžké to najít, jelikož funkce spr_monocle_bg je evidentně pozadí monoklu (ikon manévru), čemuž se ve skinu říká monokl. Horší spíš bylo najít skin, kde to fungovalo, já už mám v PC hroznej bordel a se tam promáznu ty "historické" soubory, ale diMka25a_080915_SvoDa.zip jsem měl ještě na kartě.