Tak přátelé pro SvoDu a ostatní "zvědavce":Jsem nadšen

Zvláště v pátek večer,kdy to bylo osvětleno,tak to bylo jako v Las Vegas.To se opravdu nedá popsat,to se musí vidět

Ovšem ceny jsou taky asi jako v Las Vegas.Opravuji cenu piva.Jeden máz stal 8 Euro,100g pražených mandlí 3 Eura.Patnácti centimetrové srdce s perníku 7 euro a byli tam také k prodeji také půlmetrové perníkovo -marcipánové srdce okolo 20 Euro,samozřejmě ve stovkách kombinací.Jedna atrakce stále od 5 Euro výše.Já na žádné nebyl,protože bych blinkal

Půlmetrový (opravdu) párek poskládaný v bagetě s hořčicí 4 Eura (cutnal jsem - nic moc ),prodávali i metrový za 7 Euro.Coca cola 0.5 lt za 2.50 Euro atd.Suma sumárum pokud tam člověk jede a chce si trochu užít a neumřít hlady a žízní,tak bych to typoval tak na 100 až 150 Euro na osobu a den vůbec ale na druhou stranu nechápu,proč se tak lidi cpou do těch pivních stanu (měl jsem tam včera dopoledne možnost nahlédnout,protože v pátek navečer už byli uzavřeny,protože tam bylo narváno ).To kdyby jste viděli.Tam má jedem člověk na dřevěné lavici místo tak 40 cm a lidi tak jsou na sebe nacpaní jako sardinky.Hrůza.To by nebylo nic pro mě.Ale zájem o Octoberfest dozajista je,protože ho otvírali myslím v pátek v 10 hodin dopoledne a ve dvě hodiny hlásila BR (bavorská televize),že S Bahn a U Bahn (tady rychlodráha a metro ) přepravili na místo již 500 000 lidí.
V každém kdo něco podobného neviděl,tak by to měl opravu navštívit,protože to se fakt nedá popsat,to se musí vidět a kdo má takovéhle akce rád,tak vřele doporučuji a pokud se chce jenom podívat na tu šou,tak ani moc peněz nepotřebuje.Pokud si pití a jídlo vezme do batohu,tak vstup je zdarma a bude -li si chtít koupit nějaký suvenýr,tak malovaný talíř (moc hezký)pořídí za 16 Euro,stejně tak jako vymalovaný tuplák,tričko s motivem Octoberfestu stojí okolo 14 Euro atd.Ale jsem rád,že jsem to viděl.Fakt.