Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Jarouš v 22 zář 2008 19:29

Tak přátelé pro SvoDu a ostatní "zvědavce":Jsem nadšen :!: :!: Zvláště v pátek večer,kdy to bylo osvětleno,tak to bylo jako v Las Vegas.To se opravdu nedá popsat,to se musí vidět :!: :!: Ovšem ceny jsou taky asi jako v Las Vegas.Opravuji cenu piva.Jeden máz stal 8 Euro,100g pražených mandlí 3 Eura.Patnácti centimetrové srdce s perníku 7 euro a byli tam také k prodeji také půlmetrové perníkovo -marcipánové srdce okolo 20 Euro,samozřejmě ve stovkách kombinací.Jedna atrakce stále od 5 Euro výše.Já na žádné nebyl,protože bych blinkal :lol: :lol: Půlmetrový (opravdu) párek poskládaný v bagetě s hořčicí 4 Eura (cutnal jsem - nic moc ),prodávali i metrový za 7 Euro.Coca cola 0.5 lt za 2.50 Euro atd.Suma sumárum pokud tam člověk jede a chce si trochu užít a neumřít hlady a žízní,tak bych to typoval tak na 100 až 150 Euro na osobu a den vůbec ale na druhou stranu nechápu,proč se tak lidi cpou do těch pivních stanu (měl jsem tam včera dopoledne možnost nahlédnout,protože v pátek navečer už byli uzavřeny,protože tam bylo narváno ).To kdyby jste viděli.Tam má jedem člověk na dřevěné lavici místo tak 40 cm a lidi tak jsou na sebe nacpaní jako sardinky.Hrůza.To by nebylo nic pro mě.Ale zájem o Octoberfest dozajista je,protože ho otvírali myslím v pátek v 10 hodin dopoledne a ve dvě hodiny hlásila BR (bavorská televize),že S Bahn a U Bahn (tady rychlodráha a metro ) přepravili na místo již 500 000 lidí.
V každém kdo něco podobného neviděl,tak by to měl opravu navštívit,protože to se fakt nedá popsat,to se musí vidět a kdo má takovéhle akce rád,tak vřele doporučuji a pokud se chce jenom podívat na tu šou,tak ani moc peněz nepotřebuje.Pokud si pití a jídlo vezme do batohu,tak vstup je zdarma a bude -li si chtít koupit nějaký suvenýr,tak malovaný talíř (moc hezký)pořídí za 16 Euro,stejně tak jako vymalovaný tuplák,tričko s motivem Octoberfestu stojí okolo 14 Euro atd.Ale jsem rád,že jsem to viděl.Fakt.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 22 zář 2008 20:02

No jestli chceš, tak řeknem Špičkovi, aby to nějak pěkně nasvítil, a těch 40 cm na lavici ti taky necháme :lol:
A klidně ti cokoliv moc hezky pomalujeme, klobásu do bagety poskládáme, ...

Ale vážně: je pěkný to vidět, mně to ale jednou stačilo. Ani tak nejde o ty Eura - každá sranda něco stojí - ale spíš mi tyhle monstrakce jdou na nervy; já snad nemám rád lidi, nebo co :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 22 zář 2008 20:05

A co kdyby jste takhle přivítali tátu,že se ve zdraví vrátil :!: :?: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 22 zář 2008 20:09

Na zdraví, TÁTO NÁŠ!!
Na tvou počest a slavnou památku Októbrfestu jsem si nalil dvě lahvový plzně do tupláku, sebral jsem malý plyšovýho medvěda a mačkám se s ním na židli u klábosnice.

A na brzký sraz!!
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 22 zář 2008 20:14

Škoda Vojto,že nebydlíš blíž,protože já jsem si samozřejmě několik originálních octoberfestových piv přivezl v láhvi (mimochodem ve Starnbergu stálo jedno originální pivo 75 centu),asi od čtyřech pivovarů po dvou láhvích,tak bych ti dvě do tupláku přivezl,aby to mělo tu správnou patinu.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod amatér v 22 zář 2008 20:16

No, tak tedy vítej TÁTO náš, po tak dlouhé cestě. :D
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 22 zář 2008 20:21

Kluci tem Mnichov byl strašnej,jezdění po Praze je proti tomu procházka růžovým sadem a to jsem jel přes Mnichov cestou tam okolo půl desáté večer a dnes jsem Mnichovem projížděl něco po šesté ráno.To Praha ještě spí :!: :lol: :lol:

Koukám jak se nám plní stavy.Když jsem ve čtvrtek odjížděl,bylo přihlášeno 202 lidiček.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod PVZ v 22 zář 2008 22:22

Jarouši tak vitaj .....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
PVZ
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 23 zář 2008 17:15

Mám tady něco pro Jaspera,kdyby chtěl vyměnit tu svoji káru :!: :lol: :lol: Lehce ojeté Maserati za startovací cenu 175 000 Euro :!:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 23 zář 2008 17:29

No a kdyby chtěl někdo 20 000 Euro přihodit,tak bych měl lehce ojeté Ferrari.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)